Katalint vádolják! Nem is ő szülte gyermekét?

Egyre több a gyanús részlet...

2015/05/04

Amellett, hogy nagy az öröm a királyi családban és az egész világon, sok a kérdés és a kétely a kisgyermek születését illetően. Tegnapról mára még tovább gyűrűztek a találgatások, amelyek már igencsak durva dolgokat állítanak.

Se szeri, se száma a találgatásoknak, de vajon miért is? Miért furcsa az, ha egy anyuka – aki életet adott gyermekének – kedvesen mosolyog és boldog?

Nem másért, minthogy a hercegné túl fitt, csinos és kipihent (vagy legalábbis annak tűnik) és a kisbaba nem is tűnik újszülöttnek, inkább pár napos csecsemőnek. Bár ha a kis György herceg masszív testalkatát nézzük, lehet a kislány is egy erős, fejlett gyermekként született.

Prince William and Kate Middleton visit Trearddur Bay RNLI Lifeboat Station

Vajon tényleg igaz a vád, amit egy orosz magazin állít, hogy a kislányt több napos korában mutatták meg a világnak és a királyi család átvert mindenkit? Nem lehet tudni…

Mindenesetre számtalan anyuka hördült fel egyszerre, amikor Kate Middleton makulátlan megjelenéssel – frizurával és sminkben – kisimult arccal mutatta meg újszülöttjét a születést követő pár óra múlva.

Azért azt nem árt tudni, hogy a királyi családnál teljesen természetes, hogy személyi sminkes, fodrász, masszőr és egyéb szépészeti szakember sürög-forog körülöttük.

Kate Middleton

Hozzászólások