Kate Middleton 5 ikonikus pillanata

A fiatal hercegi pár második babáját várja - nézzünk néhány korábbi ikonikus fotót ennek apropóján

2014/09/26
Kate Middleton 5 ikonikus pillanata

Ha szeretitek a brit királyi család történeteit, akkor ezeket a képeket imádni fogjátok. Mivel Kate és William herceg már a második gyermeküket várják, ez a kis visszatekintő talán éppen aktuális. A pár emlékezetes közös portréjától kezdve George herceg imádni való debütálásig a nagyközönség előtt, pillantsunk rá erre a mára már ikonikussá vált néhány képre, amelyen Kate nagyszerű pillanataira emlékezhetünk vissza a királyi családban.

A jegyes Kate

Fiancée-Kate

Ki tudná elfelejteni ezt a ragyogóan szép kék ruhát, amely oly tökéletesen ölelte át Kate Middleton hibátlan alakját és amelyet akkor viselt, amikor William herceggel bejelentették, hogy elkötelezték egymás felé magukat, vagyis eljegyezték egymást. Tökéletesen illet a ruhához a ragyogó zafír kék gyűrű, amelyet Diana hercegnőtől örököltek.

A menyasszony Kate

 

Bridal-Kate

Kate viselete nemesen egyszerű és elegáns volt menyasszonyként. A többrétegű menyasszonyi ruha alul egy vékony pántú elegáns ruhából állt, amelyet felül egy csipkeborítás takart. A végtelenül hosszú fátyol dísze a ragyogóan szép tiara volt.

A kismama Kate

Pregnant-Kate

Párosítsd a pasztell ruhát egy díszes kalappal és máris új irányzatot teremtesz a kismama divatban! Kate-nek ez is sikerült, de nem tud olyan ruhát választani, amiben ne tetszene nekünk – ez is telitalálat volt. Kíváncsian várjuk, mit fog viselni most, a második gyermekét hordva a szíve alatt. Valószínűleg ugyanolyan bájos lesz és elegáns, ahogy az első babánál volt.

Az újdonsült anyuka Kate

New-Mom-Kate

Miután George herceg megszületett, Kate és William herceg bemutatta őt a nagyközönség előtt, ahogy ezen  a mára már híressé vált kórházi képen láthatjuk. A kék pettyes ruhában Diana hercegnőnek kívánta tiszteletét mutatni, aki annak idején William herceg születésekor viselt hasonló ruhát. A kép már most is a klasszikusok közé tartozik.

Kate a hétköznapokban

Casual-Kate

Kate a hétköznapokban is az az imádnivaló hercegnő, aki a selyem kosztümökben, vagy más alkalmi viseletekben. Itt a képen, ahogy a kis George herceget sétáltatja mindössze egy hétköznapi csíkos pólót, farmernadrágot és vitorlás mokasszint visel – és persze az őt olyan szimpatikussá tevő örök mosolyát, amiről sugárzik a boldogság. (forrás: popsugar.com, fotó: europress/gettyimages)

 

Hozzászólások