Kate Middleton szupertrendi lett

Pár óra alatt a Twitter sztárjává vált

2015/01/14

Ha eddig valaki úgy gondolta volna, hogy Kate Middleton kicsit régimódi volna, akkor most itt a bizonyíték: a hercegnő felvette a kor lüktetését; elindult a Twitter oldala.

Történelmi pillanatnak számít, hogy ma délelőtt elindult Kate Middleton, valamint Vilmos és Harry herceg Twitter oldala. Igazi szupersztárrá váltak a közösségi oldalon; alig 10 óra leforgása alatt követőik száma meghaladta az ötvenezret.

Üdv a Kensington palotából, köszöntünk mindenkit az új Twitter-oldalunkon!” – szólt az első bejegyzés, amit azóta több, mint 20 követett. 

Kate Middleton
Remélhetőleg György hercegről is sok információt közölnek majd

A brit királyi család három tagja mostantól @KensingtonRoyal oldalon található meg, és ígéretük szerint mindhárman aktívan posztolnak majd. Igaz, a két herceg kicsit hátrányos helyzetben van, mert Katain népszerűsége mindig jobban szárnyal, mint az övék, így vélhetően a közönség mindig az ő tweetjeit kedveli majd a legjobban. 

Harry herceg aggódik a legjobban amiatt, hogy ezek után még kevésbé tudják védeni a magánéletüket. Éppen ezért hármuk közül ő volt az, aki miatt eddig húzódott, hogy megjelenjenek az oldalon. Harry kimondottan ellenezte, hogy Twitter felületet indítsanak, de mostanra őt is sikerült meggyőzni a közösségi oldal előnyeiről. 

 

Hozzászólások