Kate Middleton újra terhes

Herceg vagy hercegnő lesz?

2014/07/15

Hamarosan még egy babát ölelgethet Kate Middleton? Pár nap múlva ünnepli első születésnapját a kis György herceg, akit rengeteg ajándékkal fognak elhalmozni. A legjobb meglepetést azonban anyukájától, Kate Middletontól fogja kapni, méghozzá egy kistestvért.- tudta meg a Femcafe.

Kate  Middleton

A hercegnő egyik legrégebbi barátnője, Jessica Hay a „New Day” nevű lapnak kotyogta ki a fantasztikus hírt, amely szerint Cambridge hercegnője egy újabb babát hord a szíve alatt. A hercegi pár azonban csak hetek múlva szeretné bejelenteni az örömhírt. Jessica információi megbízhatóak szoktak lenni, leginkább mivel György herceg fogantatását is ő pletykálta el a lapoknak, ezzel megelőzve Vilmost és Kate-et.

„Kate legközelebbi barátai arról beszélnek folyamatosan, hogy terhes. Több különböző baráttól is hallottam, és mindenki azt mondja, hogy heteken belül hivatalosan is bejelentik” – nyilatkozta Jessicca Hay.

Nem ez az első pletyka Kate Middleton állítólagos második terhességéről, azonban Jessica állítja, hogy Kate hízni is elkezdett, és ez az arcán már látható: „Kate arca sokkal kerekebb. Ezen kívül a nyilvánosság előtt mindig takargatja a pocakját.”

Kíváncsian várjuk, hogy ez a hír végre be is igazolódik-e!

Kate Middleton
Kate Middleton és családja

forrás: femcafe.hu

Hozzászólások