Katie Holmes mint Jackie Kennedy egy minisorozatban

A filmet a Kennedy család nyomására először levették a műsorról

2014/10/16
Katie Holmes mint Jackie Kennedy egy minisorozatban

Katie Holmes ismét Jackie Kennedyt alakítja egy négyrészes televíziós minisorozatban, amelyben folyatódik a híres család története – értesült a Deadline.com hollywoodi portál.

fotó: www.news.instyle.com
fotó: www.news.instyle.com

A Kennedys – After Camelot című sorozat 2016-ban kerül a képernyőre Észak-Amerikában. Katie Holmes korábban nagy sikerrel játszotta Jackie Kennedyt A Kennedy család című tévésorozatban.

Most Jackie O-ként (Jackie Onassis) tér vissza, és szerepe mellett a sorozat executive producere, valamint az egyik epizód rendezője lesz. A Kennedy család széria nyolc részét jegyző Jon Cassar rendezi majd a többi három epizódot az új sorozatban.

“A Kennedy család remekül ábrázolta a világ egyik legismertebb családjának történetét, Katie elegánsan alakította Jackie Kennedyt az első miniszériában, és most folytatja szerepét” – mondta el Stan E. Hubbard, a sorozatot bemutató ReelzChannel vezetője.

A Kennedy család című sorozatot eredetileg a History tévécsatorna rendelte meg, és nem kis feltűnést keltett, amikor 2011-ben – állítólag a befolyásos Kennedy család nyomására – röviddel bemutatása előtt levette műsoráról. A Reelz Channel viszont beugrott, és első saját programjaként vetítette le. A csatorna számítása bevált: a miniszéria négy Emmy-díjat nyert. A Kennedys – After Camelot J. Randy Taraborrelli könyvéből készül, aki munkájában 1968-tól napjainkig dolgozta fel a család történetét. (MTI)

Hozzászólások