Katy Perry lép Beyoncé nyomdokaiba

Hatalmas produkcióval készül az énekesnő

2015/01/14

Február 1-jén mérkőzik meg egymással a 2014-es NFL-szezon két döntése. A 49. Super Bowl félidejében Katy Perry uralja majd University of Phoenix Stadiumban pillanatok alatt felépített színpadot.

Tavaly Beyoncé nyújtott elképesztő produkciót és felejthetetlen élményt az amerikai futball mérkőzés félidejében. Nemcsak hangjával, egész lényével képes volt betölteni a hatalmas teret pillanatok alatt. A jól ismert, mára A szürke ötven árnyalata főcímdalává vált Crazy in Love-val indította az előadását, a fantáziára szinte semmit nem bízó ruhájában. A rendkívül látványos showelemek, és a neve által fémjelezett koreográfiái mellett közvetlensége is hozzájárult ahhoz, hogy teljesen levegye a tomboló közönséget a lábáról.

Az biztos, hogy a reményeink szerint második babáját váró énekesnő magasra tette a mércét, így Katy Perrynek nem lesz könnyű dolga két hét múlva. De szerencsére sem neki, sem pedig nekünk nincs félnivalónk, ugyanis biztosan sikerül eleget tennie várakozásainknak.

Hihetetlen humor, szín és öröm – erre számíthatunk február első vasárnapján az énekesnőtől. Katy Perry 12 és fél percnyi lehetőséget kap arra, hogy elkápráztassa az amerikai futball szurkolóit, a televízió nézőit és rajongókat. A videós interjúban azt nyilatkozta, nagyon szereti azt a kombinációt, ami Beyoncét jellemzi. Egy személyben képviseli a kirobbanó erőt, energia és szexisséget. Katy azonban teljesen más karakter. Tele van humorral, vidámsággal, így biztos, hogy nem túl sok komolyságot láthatunk majd tőle a színpadon.

Hozzászólások