Katy Perry levetkőzött – Madonna követte

Az énekesnő végre ledobta a ruháit - bár kicsit csalódtunk

2016/09/28

Rengeteg ember álma vált valóra: Katy Perry végre levetkőzött! Az eset viszont nem egészen úgy történt, ahogy vártuk, de legalább Madonna is beszállt…

Katy Perry annak ellenére foglal el előkelő helyet a világ legnagyobb bombázói közt, hogy nem szokása mutogatni magát. Most azonban a nagyobb jó érdekében mégis meztelenre vetkőzött, ráadásul úgy fest, Madonnát is megihlette!

dolog mögött -magától értetődően- az amerikai választások állnak. Katy ugyanis a meztelenkedős videójában szavazásra buzdítja rajongóit, azt hangsúlyozva, hogy még az öltözet sem számít, a lényeg a voks és az előzetes regisztráció! Akár ébredés után is mehetünk, pizsamában, alsógatyában, vagy ha meztelenül alszunk, mint az énekesnő, akkor meztelenül!

 

 

videó minden valószínűség szerint népszerű lesz, hiszen 93 millió követőjével Katy Perry a Twitter egyik legnépszerűbb celebe. Nem véletlen hát, hogy a már fakó fénnyel tündöklő egykori popkirálynő, Madonna is lecsapott a dologra. Bár videót nem tett közzé, azért egy meztelen selfie még belefért az Instagram posztok sorába. Igaz, ő nem simán a szavazásra buzdítja az embereket, hanem Hillary Clinton támogatására:

A magunk részéről kifejezetten reméljük, hogy ez az új hullám népszerű lesz, és sok híresség csatlakozik hozzá. Legalább valami jó is lesz a kampányban!

Hozzászólások