Keanu Reeves bérgyilkost játszik egy tévésorozatban

- Óriási öröm számomra, hogy én kelthetem életre John Rain ikonikus figuráját -

2014/08/21

Keanu Reeves bérgyilkost játszik egy tévésorozat főszereplőjeként – jelentette be a műsort készítő Slingshot Global Media.

A színész a Rain című akciósorozatban szerepel. A széria Barry Eisler népszerű regényhőséről, John Rainről, a japán-amerikai származású, katonából lett bérgyilkosról szól (a kötet magyarul Hajsza Tokióban címmel jelent meg).

Rain megformálása lesz Reeves első tévésorozatos főszerepe és egyúttal executive produceri munkája, a Slingshotnak februári megalakulása óta ez az első bejelentett produkciója – számolt be róla a Variety online kiadása.

fotó: www.mgarcade.com
fotó: www.mgarcade.com

“Rendkívül izgatottan várjuk, hogy olyan tehetséges és szorgalmas színésszel dolgozzunk, mint Keanu. A sorozat cégünk számára az ugródeszka, ahonnan kiindulva bemutathatjuk, hogy a folytonosan változó és terjeszkedő televíziós világban a Slingshot a minőségre és a tehetségre koncentrál” – hangsúlyozta David Ellender, a társaság ügyvezetője.

“Barry írásainak rajongójaként óriási öröm számomra, hogy én kelthetem életre John Rain ikonikus figuráját” – mondta a filmsztár. (http://variety.com/2014/tv/news/keanu-reeves-rain-tv-)

Hozzászólások