Kedden a ködé a főszerep

Mindössze 3-5 fok várható

2015/12/08

Igazi téli időjárásban lesz részük a kedden útra kelőknek, borongós, nyirkos idő várható. Az utakon lévők figyeljenek a ködfoltokra, eső nem valószínű.

 

Kedden is többnyire borongós, nyirkos, helyenként napközben is ködös időre van kilátás, csak helyenként szakadozhat felé kissé a zárt felhőtakaró, valamint a legmagasabb hegycsúcsainkon lehetnek naposabb időszakok. Legfeljebb szitálás fordulhat elő. Gyenge, északnyugaton mérsékelt lesz a déli-délkeleti szél. Hajnalban -2, +4, délután 2-7 fokra van kilátás.

Nem várható fronthatás.

Szerdán is hasonló időre van kilátás, napsütés ismét inkább csak a legmagasabb hegycsúcsokon lehetséges. A hőmérséklet a keddihez hasonlóan alakul.

kod
Csütörtökön egy gyenge hidegfront éri el térségünket, melynek következtében elsősorban nyugaton, valamint északkeleten, keleten feltámad az északias szél. A szelesebb időnek köszönhetően többfelé felszakadozhat a felhőzet, kisüthet a nap. Számottevő csapadék nem várható, a legmagasabb hőmérséklet pedig 5 és 10 fok között alakul.

Pénteken ismét zártabb lehet felettünk a felhőtakaró, visszatér a borongós, párás idő. Szombaton egy újabb hidegfront érkezhet, melynek következtében északon, északnyugaton szelesebbre fordul az idő, valamint elszórtan lehet számítani esőre és vegyes halmazállapotú csapadékra is.

Forrás: Időkép
Hozzászólások