Kedvenc magyar vloggerünk elárulta, hogy töltik szerelmével a Valentin-napot

Geri és párja most ünnepelték a harmadik évfordulójukat

2018/02/09

Az egyik legismertebb hazai vlogger, sokak kedvence Geri, elárulta, hogy töltik kedvesével a szerelmesek ünnepét! Remek ötleteketet adott az olvasóknak is.

Konics Geri már hosszú ideje alkot egy párt szerelmével Beával. Közeledik a szerelmesek napja, így először Gerihez fordultunk néhány kérdéssel párkapcsolatát és a Valentin-napot illetően. Geri elárulta azt is, hogy mit csináltak az évfordulójukon, illetve, hogy hogy küzdöttek meg az ismertséggel járó nehézségekkel.

Ünneplitek a Valentin-napot?
Szoktuk ünnepelni, de nem túl nagy intenzitással, ugyanis február 5.-én van az évfordulónk. Ellenben úgy érzem, hogy a párkapcsolatban élőknek ez egy fontos nap. Jobban lehet fókuszálni egymásra, el lehet tölteni egy napot kettesben, akár mozizással, kirándulással vagy csak egy kellemes, pihenős, otthon eltöltött nappal. Szerintem a legfontosabb, hogy ilyenkor teljesen ki legyen zárva a telefon, a laptop és a számítógép, hogy a pároknak csak egymásra kelljen koncentrálni. 

Mit csináltatok az évfordulótokon?
Megleptem Beát egy reggelivel, videói is van róla. Majd elmentünk vacsorázni a kedvenc helyünkre. Egyelőre ennyi de tervezünk egy nyaralást, csak mivel Bea iskolába jár, ezért nehezen tudna elszabadulni hosszú időre. Megajándékoztuk egymást és moziban is voltunk, másnap pedig elutaztunk Ausztriába két napra. Nagyon jó volt, mert szánkóztunk, korcsolyáztunk és kirándultunk, de majd erről is lesz videó. 

27625082_2127621574123280_749329522701458224_o

Hanyadik évfordulótok volt a mostani?
Már a harmadik! Szerintem ez elég komoly szám, ahhoz képest, hogy mennyire fiatalok vagyunk és ő az első barátnőm. Emellett az elején nem jósoltak nekünk hosszú időt. 

Mit szól Bea az ismertségedhez?

Az elején nem fogadta jól. Bele kellett szokni abba, hogy megismernek az utcán és rendezvényekre járok. Tudja, hogy ez a munkám és mostmár maximálisan támogat, sőt motivál is! Mindig ő biztatott, hogy ne adjam fel. 

Hozzászólások