Kedvenceink a milánói fashion weekről

Mutatjuk a legjobb ruhákat a milánói divathétről

2017/02/24

Nem akartuk elárasztani csupa divattal az oldalt, éppen ezért nem számolunk be az összes fashion weekről. Viszont a milánóin megtaláltuk álmaink kollekcióját!

Arany, fodrok, pöttyök. Torreádorok, flamenco, virágok. Spanyolország és a mindent uraló piros. Csak pár dolog, ami eszünkbe jut a Dolce & Gabbana 2015 Spring/Summer kollekciójáról, melyet a milánói divathéten mutattak be. Ahogy az olasz divat nagymestereitől megszokhattuk, kollekcióik középpontjában mindig az ellenállhatatlan nőiesség áll. Bármilyen markáns témát is választanak, a klasszikus női szépség kihangsúlyozásának szolgálatába tudják állítani, ezt pedig mára már egyenesen művészetté fejlesztették. Mutatunk pár szuper ruhát a milánói fashion weekről.

Most sem volt ez másként, amikor a 2015-ös tavasz/nyári kollekciójukat átható vörös-fekete-fehér színvilág, a spanyolos hangulat és a torreádorok világa sajátos módon kelt életre a kifutón. A tervezőpáros létrehozott egy egészen egyedi fantáziavilágot, melyben a nosztalgikus spanyol hangulat elevenedik meg a bikaviadalok és a flamenco ihletésével. Ebbe belecsempésztek egy olyan sajátos katolikus tradicionális stílust, amit talán egyetlen divatház sem tudott volna ilyen ízlésesen és ötletesen megvalósítani.

Megjelentek a klasszikus fekete ruhák, amik pont annyira voltak csak szigorúak, hogy egy kis visszafogott szexi hatás érvényesülni tudjon. Mellettük a pöttyös, virágmintás, valamint rojtos és fodros részletekkel megbolondított flamenco ruhák már egy másik világ hangulatát képviselték, és mindez éles kontrasztban állt a matadorok kabátjaira emlékeztető darabokkal. A férfias és nőies stíluselemek virtuóz játéka volt ez, hamisítatlan olasz nagyvonalúsággal, mi imádtuk!

Hozzászólások