Kegyelemdöfés: Bangó Margitot megalázta a lánya

A nyilvánosság előtt zajlik a harc

2015/09/08

Továbbra sem csitul a botrány Bangó Margitéknál: az énekesnőt ezúttal a Facebookon alázta meg a saját lánya!

Évek óta tart a vita a Bangó családban, ahol egyre durvább fegyverekhez nyúlnak a sértett felek. Az egész háborúskodás négy éve kezdődött el, amikor Margit lánya, Marika azt állította, hogy egy munkaügyi nézeteltérés miatt annyira összeveszett Kossuth-díjas édesanyjával, hogy többé hallani sem akar róla.

Csakhogy mások egészen másképp emlékeznek arra, hogy miért robbant ki a vita. Marika lánya, Tina azt állítja, hogy édesanyja elszerette Bangó Margit férjét, ami miatt a híres énekesnő kitagadta a lányát.

Most Marika egy durva posztot osztott meg a Facebook oldalán, ahol keményen beszól énekesnő anyukájának, és azt is keményen bírálja, hogy míg ő már 35 éve boldog házasságban él, addig Margit már négy férjet is elfogyasztott.

SENKINEK NEM TÜNIK FEL,.-HOGY AZ ANYÁM,.-ÉS A LÁNYOM ,AZON DOLGOZNAK,.-HOGY ENGEM HOGY TEGYENEK TÖNKRE.HARMINCNÉGY É…

Posted by Marika Bangó on 2015. szeptember 7.

Márpedig az egyre durvább csatározás egyiküknek sem tesz jót: Marika láthatóan teljesen kivan a történtek miatt, Margit pedig saját egészségi állapotát is veszélyezteti. Az énekesnő épp egy nagy veszekedés után ült autóba, és annyira zaklatott állapotban volt, hogy súlyos autóbalesetet szenvedett. Meg is kellett műteni a Kossuth-díjas művészt: 11 órán át műtötték, post pedig csavarok tartják a derekát és a gerincét. Bangó Margit most is otthon lábadozik, unokája, Tina vigyáz az egészségére. 

Hozzászólások