Kegyelemdöfés! – Végleg kicsinálták Éden Nórit

Hazaküldték a megaláztatás után

2015/04/29

Nem volt elég, hogy Éden Nóri alig tudta megvédeni magát Gáborral szemben, és kis híján szexuális erőszak áldozata lett, most hazaküzdték a megalázott lányt…

Nóri számára minden bizonnyal borzasztó emlék marad az Éden Hotel az ominózus eset miatt. A szörnyű éjszaka után néhány nappal a játékból is távoznia kellett. 

Nagy reményekkel indultam a játéknak, de sok emberben csalódtam. Eleinte jól éreztem magam, de aztán egyre több vita szereplője lettem, és nem esett jól, ahogy a többiek bánnak velem. Természetesen nem érintett jól, hogy engem választottak a fiúk, de a nézők az elmúlt hetekben láthatták, hogy egyre többször sírtam, és azt éreztem, hogy nincs szövetségesem. Mivel nem igazán volt kiben megbíznom, nem bántam, hogy én estem ki” – mesélte a Borsnak Éden Nóri.

A heves indulatokat kiváltó jelentnek több következménye lett. Az egyik, hogy a TV2 vizsgálatot indított a üggyel kapcsolatban. A másik: a csatorna újravágta az egyik epizódot. A hétfői előzetesben még látható volt: Éden Nóri sírva mondja, hogy Gábor megzsarolta, ha nem bújik vele ágyba, akkor kiejti a játékból. Az adásban azonban már szóba sem került ilyesmi. 

Megváltoztattuk a szerkesztési elveket, több olyan részt is kivágtunk a hétfői adásból, amely az ese­mény­re utal. Egyetlen olyan jelenet maradt adásban, amelyben szó esik a Nóri és Gábor kö­zött történtekről, ez a jelenet azért maradhatott képernyőn, mert ebből derül ki, Nóri miért távozott az Éden Hotelből – mondta a TV2 illetékese.

Hozzászólások