Kegyelemért könyörögtem

Egy szexistennő margójára

2015/11/30

Nos, csajok, volna itt nektek néhány gondolatom, amit szívesen megosztanék veletek. Ahogy mondani szokták, nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. Amikor azt mondom, könyörögtem, az valami egészen új értelmet nyer nálam.

Úgy alakult, hogy hazavittem egy markolni való szőkét a hétvégén. Sokáig kérette magát, de – nem túl nagy meglepetésemre – végül beadta a derekát. (Amit tíz tenyérrel se érnék át, de szeretjük a finom husit, csak legyen jó ropogós, az a kemény húsú fajta.) Mondtam, hogy menjünk hozzám, ott a kondó, szabad rablás van, haverom épp elutazott szüleihez. A csaj húzta-vonta, magyarázott valami olyasmiről, hogy nem olyan lány, meg kapcsolatot keres, de a szeme úgy rátapadt az enyémre, hogy ha nem vigyázok kiszippantja vele még az agyamat is. Szó szerint felfalt a tekintetével, és bár szeretem a kihívásokat, ez a nő annyira adta magát, hogy úgy voltam vele, egyszer belefér, ha ma nekem udvarolnak. Azt mondjuk nem egészen értem, hogy ezek után mi értelme volt a cicózásnak, de biztosan úgy gondolta, hogy így legalább elcsacsoghatja büszkén a szoliban, hogy milyen kandúr bukott rá a hétvégén. Igazából hízelgő, a plusz futtatott köröket leszámítva, de legyen ez már csak részletkérdés.

intimate young couple during foreplay in bed

Szóval ott nyomulok, meghívom pár koktélra, mondom a vakert már vagy egy órája, győzködöm, hogy neki aznap este nálam a helye, aztán csak nem hagyja magát, inkább elviteti a formás kis popsiját a tizenháromba, a Duna-parti luxus negyedbe. Dögös kis környék, haveroméktól azt hallottam, itt laknak a fullos bukszák, tudjátok, azok, akik csak a lére és a slusszkulcsra buknak.

Egy vontatott pillanatig mégis átfutott az agyamon, hogy itt ma este nekem már nem terem babér, amikor a kis hölgy ügyesen felinvitált a lakására. Csillogó szemekkel követtem, szexike meg dobálta magát előttem a lépcsőn egészen a másodikig. Az én fejemben addigra már hússzor átfutott, hogyan és milyen figurákban mutatom meg neki aznap este, hogy ki a magyarok Istene! Oltári dögös volt a markolni való hátsója, ahogy előttem ringatta kábé nyolcvan lépcsőfokon át, de a látvány mindenért kárpótolt. Odafent ittunk egy-egy pohár whisky-t, kellemes hangulatba keveredvén tőle. A csaj úgy tépte le rólam a Zara ingemet, hogy a gombok veszélyességi pótlékot követelhettek volna tőlem. Némelyik a feledés örök homályába tűnt a lakás csillámporos bútorai között, akadt, amelyik utolsó cérnaszálon csimpaszkodott az életéért küzdve az ingen, de a túlélők most nem érdekeltek, a szenvedélytől izzó társam sokkal jobban izgatta a fantáziámat. Alig vártam, hogy megtudjam, mit mutat nekem ez a kis macska, aki mióta beléptem a lakásba csak a tökömet markolászta. Nem volt túl vonzó, de addigra olyannyira elöntötte az agyamat a vágy, hogy igyekeztem kizárni a kellemetlenséget. Enyhén alkoholos lehelete már nem hívogatta annyira a számat, de ki tudtam küszöbölni néhány szenvedély-jelleget nem mutató csókfélével, és inkább a nyakára és melleire koncentráltam. Közben lekerült rólam a farmer, és valami furcsa-tanult szexisséggel az ágyra lökött. A gatyámat úgy rántotta le, hogy ágaskodó férfiasságom néma sikolyban kiáltott kegyelemért, minek után tudvalevő, hogy a visszafelé kilencven fok egyikünknek sem esik túl jól. Mint egy shaker kezdte rázni mikor felocsúdtam, de ekkor már csillagokat láttam a szépreményű fantáziáim helyén. Finoman lehámoztam magamról a drágaság kezecskéit és próbáltam rávezetni, hogy előbb szájjal kéne kicsit szituba hozni. Mivel nem nagyon értette a helyzetet úgy döntöttem, kegyelmet szavazok magamnak és inkább megfordítom hátra.

Hot scene

Ami ezek után várt, az szavakban nem kifejezhető. Ez a lány vagy pornón nőtt fel, vagy focimeccsen járt előtte, de úgy üvöltött minden nyelvcsapásra, hogy az még CR7-et is kizökkentette volna a góllövésből! Totálisan lekattantam, annyira összezavart a sok esetlenség a túlzott vehemenciával és agresszióval, tetejében még ez a vonyítás is, hogy teljességgel alkalmatlanná váltam a szexuális élményre. Rég volt – vagy talán még soha – részem ennyi képtelenségben egyszerre és bevallom férfiasan, elmenekültem ettől a nőtől.

Értem én, hogy hódítás meg vadászat. Azzal sincsen bajom, ha kéretés van (kicsikét). Megbékélek a ténnyel, ha bűzlesz a piától, mert egy rágó mindenen segít. De könyörgöm, tanulj egy kis női rafinériát és vess be több gyengédséget, mert oké, hogy kitűzted a feminizmus zászlaját a hajó orrára, de engedtessék már meg nekem, hogy férfiként helytálljak eme dicső csatában, amit úgy hívnak: szex.

Hozzászólások