Keira Knightley interjút adott az amerikai Glamour Magazinnak

Légy az elsők között, aki elolvassa az interjút!

2014/06/11

A 2014. júliusi Glamour Magazin címlapján Keira Knightley sandít felénk. Az amerikai Glamour a színésznővel készített egy hosszú riportot, amiben Keira Knightley olyan titkokat mesél el, amiket eddig még nem mondott senkinek.

Keira-Knightley1GLAMOUR: Gurinder Chadha egyszer azt mondta, hogy egyáltalán nem fél a kamerától. Sőt a kamera előtt egyenesen biztonságban érzi magát. Ön is így van ezzel?

Keira Knightley: Én teljes mértékben ennek az ellentétéről tudok beszámolni. Mindig van egy alapvető lámpalázam amikor fényképezőgép vagy kamera elé kerülök. Még arra is szoktam gondolni, hogy mindenképpen jól kell kinéznem hiszen olyan sok ember dolgozott azon, hogy a ruhám, a bőröm, a hajam kifogástalan legyen. Tartozom annyival, hogy a legjobb formámat hozom.

GLAMOUR: Erről jut eszembe egyszer valami olyasmit mondott, hogy ön feminista, de azt is mondta, hogy tárgyiasítja saját magát. Itt egy kis ellentmondást érzek.

Keira Knightley: igen valóban ellentmondásos, ahogy az életem is az. Valamilyen szempontból független vagyok attól az embertől aki a vörös szőnyegen áll. Élem az életem, mint minden másik normális ember, szóval szinte kétféle világban élet és amikor két különálló világ találkozik, akkor az ellentmondások is találkoznak.

GLAMOUR: Mielőtt kimegy a vörös szőnyegre van olyan folyamat, amit különösen kedvel?

Keira Knightley: Szeretem amikor a hajamat és sminkemet csinálják. A közelben mindig van egy behűtött üveg pezsgő ami külön hangulatos. Évek óta ugyanazok az emberek készítenek fel a megjelenésre, tehát nyugodtan mondhatom, hogy barátokról van szó, nagyon közeli barátokról, akikkel kellemes eltölteni az időt.

Keira-Knightley_1GLAMOUR: Milyen érzés egy rocksztár feleségének lenni?

Keira Knightley: Szó szerint rajongok a férjemért. Nem mindig könnyű összeegyeztetni az életünket, különösen akkor nem amikor ő három hónapra turnézni megy én pedig egészen máshol forgatok egy filmet. De együtt építjük az életünket.

Hozzászólások