Kéjgázzal tömte magát a Liverpool sztárja – fotó

Úgy látszik, a vízipipa nem volt elég

2015/04/17

Nem elég, hogy Raheem Sterling, a Liverpool új sztárjának jövője miatt aggódhatnak a szurkolók, a fiatal játékos az egészségével, sem nagyon törődik. A minap meccs előtt kéjgázzal gyorsította fel magát, amely ugyan nem illegális, de nincs jó hatása a szervezetre, ami egy profi futballista esetében fontos szempont kellene, hogy legyen.

A The Sun brit bulvárlap megszerzett egy felvételt, amin Raheem Sterling, a Liverpool húszéves sztárja otthonában éppen nevetőgázt szippant be egy lufiból. A dinitrogén-oxidot egyrészt egészségügyben használják, másrészt viccelni akaró fiatalok, amivel alapból semmi baj sincs, de ők általában nem profi focisták.

A kéjgáznak is nevezett szer ugyanis letüdőzve pár perces eufóriát és felhőtlen jókedvet okoz, viszont kifejezetten káros és veszélyes a szervezetre. Sterling viszont a jelek szerint nem egy aggódós típus, legutóbb például vízipipázáson kapták, aminek eleve nem örültek a Liverpool orvosai. A nevetőgáz ezt csak tetézte.

sterling
A The Sun címlapja

A húszéves angol szélső, bármilyen tehetséges, alaposan a bögyében lehet már a vezetőknek és a szurkolóknak, mert amellett, hogy profi futballistához méltatlan dolgokat csinál, igen magas fizetést kér új szerződésében, sőt nagy a valószínűsége, hogy valamelyik riválisnál – Manchester United, Chelsea, Arsenal – folytatja a pályafutását.

Hozzászólások