Kelemen Anna bíróság elé áll szolgáltatásai miatt

Szórakozás vagy társadalmi igény?

2015/01/28

Számos celeb és civil mellett Kelemen Anna is a tanúk padjára ül Répás Lajos büntetőpere miatt. A botrányhősnő állítólag segítséget kért a szexgurutól, hogy újabb ismeretségekre tegyen szert.

Nem ez lenne az első botrány Kelemen Anna életében, mégsem volt túlságosan együtt működő a Blikk riporterével, aki nyilvánvalóan az ő véleményre és álláspontjára is kíváncsi volt. De nemcsak Annácska áll a bíróság elé. Hat hónapon keresztül hallgatták le Répás telefonbeszélgetéseit, így majdnem száz lányt kényszerítenek tanúskodásra.

„A számmal jelölt tanúk nevét a vádirat sem tartalmazza, de ahogy ügyfelem, úgy az érintett hölgyek is tisztában vannak a bíróság előtti kötelezettségeikkel. Az idézésre meg kell jelenniük, ha nem teszik meg, először pénzbírsággal sújthatók, majd a rendőrséggel állíttatják elő őket. A tanúvédelemnek szigorú szabályai vannak, de a tárgyalás jelenleg nyilvános” – árulta el Dr. Kléber István, Répás Lajos ügyvédje.

A vádlott is megvédte saját álláspontját és bevallott pár részletet az üggyel kapcsolatban: „15 év alatt több ezer lány volt regisztrálva modellként vagy szépségversenyre az ügynökségbe. Ezek közül csupán kétszáz kérte a segítségemet abban, hogy hoszteszmunkát kapjon. Az úgynevezett „bevállalós” lányok között valóban voltak a modellszakmából ismertté vált celebek. A prostituáltakkal ellentétben ezek a lányok nem hirdették magukat sohasem nyilvánosan, nem jártak kocsisorra vagy masszázs­szalonba, nem árulták a testüket interneten. Tőlem csak annyit kértek, hogy hozzam össze őket gazdag ismerőseimmel. Hogy azután létesítettek-e szexuális kapcsolatot a megrendelővel, azt maguk döntötték el, ez a magánügyük volt. Kelemen Anna emlékeim szerint öt-hat alkalommal kérte a többi lányhoz hasonlóan a segítségemet, hogy kísérője legyen gazdag férfiaknak, vagy megjelenjen a partijukon, de nem tudom, ott mi történt. Voltak olyan ügyfeleim, akik kifejezetten a celeb lányokat kérték társaságnak, még akkor is, ha többszörös árat kellett fizetni nekik. Az ilyenfajta szórakozás a világon mindenütt társadalmi igény, és nem bűncselekmény.

kelemenanna6

Kelemen Anna csak annyit mondott, nem tud arról, hogy beidézték volna, ugyanis értesítést sem kapott még, ugyanakkor mérgelődve értetlenkedett, hogy egyáltalán ehhez kinek mi köze van.

Hozzászólások