Kelemen Anna egy politikussal szerepel a pornóvideóban

Tovább gyűrűzik a botrány

2014/10/10

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Kelemen Anna könyvet írt, méghozzá szexpartnereiről. Habár nevek nélkül mesél összes „kalandjáról”, mindenki magára ismerhet a történetekből. Ezúttal egy pornófilm buktatta le a politikust, aki Annácskával együtt szerepelt.

Kelemen Anna egy közeli ismerőse – a múltból – úgy döntött, beavatja a nagyérdeműt is a nyuszilány múltjába, akiről kiderült, hogy nemcsak privátban, hanem pornófilmben is szerepelt már politikussal.

A könyv ajánlójában nem véletlenül említik meg, hogy politikusok is megfordultak Anna ágyában. Anna is csak akkor döbbent rá, milyen illusztris partnere volt hajdan, amikor a férfi a párt egyik ismert alakjává vált. Ráadásul állítólag nem csak a kamerák előtt sikerült vele összekeverednie az élete során. – az informátor azt is elárulta a Borsnak, hogy ki ez a “rejtélyes” politikus név szerint.

kelemenanna4

Az 1999-es felnőttfilmben egyértelmű, hogy Kelemen Anna szerepel, ugyanis tetoválása elárulja őt. A politikus férfit pedig művészneve buktatja le. Annácska így reagált a nagy felismerésre: „Megerősíteni és cáfolni sem szeretném ezt a hírt. Egy dolog biztos: csak azért senki nem maradt ki a könyvből, mert tartanék a következményektől.”

Retteghet az elit – Kelemen Anna duplán húz hasznot azokból a férfiakból, akik rengeteget fizettek korábban kegyeiért, ugyanis a történetekkel újra anyagi haszonra tehet szert. Miért is titkolná azt az időszakot életéből, amikor még „A nép szolgálatában” állt?

Hozzászólások