Kelemen Anna kitálal, retteghet az elit

Neki nincs vesztenivalója, de mi a helyzet a befolyásos férfiakkal?

2014/09/16

Kelemen Anna duplán húz hasznot azokból a férfiakból, akik rengeteget fizettek korábban kegyeiért, ugyanis a történetekkel újra anyagi haszonra tehet szert. Miért is titkolná azt az időszakot életéből, amikor még „A nép szolgálatában” állt?

Retteghet az elit, hiszen hamarosan napvilágra kerül Kelemen Anna összes tapasztalata és története egykori szeretőiről. Mivel neki nincs veszítenivalója, nem is akarja titkolni, volt olyan időszak, amikor pénzért árulta a testét, de ettől sokkal érdekesebb az, hogy vajon kik azok a közismert emberek, akik vagyonokat fizettek szolgáltatásaiért.

Az egyik könyvkiadó honlapján már megjelent frissen írt könyvének borítója és ajánlója, amiből feketén-fehéren kiderül, ismert üzletemberek, politikusok, olimpiai bajnok, műsorvezető és focista is igényt tartott Kelemen Anna kegyeire, aki százezer forintért kínálta fel megát azoknak a férfiaknak, akik trófeaként kezelték. De az csak nézőpont kérdése, hogy ki vált a másik fél rabjává…

kelemenannakonyvborito

„Bármibe is fogtam, nagy port kavart és alighanem a legújabb akcióm is kiüti a biztosítékot: harminc napra a nép szolgálatába álltam, óránként százezer forintért felkínáltam magam a férfiaknak. Jó előre kijelentettem, hogy feljegyzések készülnek a titkos légyottokról, ennek ellenére sorban jöttek a pasik. Család fontosságáról papoló politikus, ismert üzletember, olimpiai bajnok, közkedvelt műsorvezető és bundabotrányba keveredett focista. Meg sok más olyan fickó, aki a testemre vágyott.

Az alfahímek nyilván nagyképűen újságolták a köreikben, hogy megfektették Kelemen Annát, fizettek neki, hogy a szolgájuk legyen. Holott ők lettek az én rabjaim. Méregdrága órákkal, autókkal, ruhákkal és ékszerekkel igyekeztek a kedvemben járni. A többségük rendszeresen visszajárt, de aki csak egy újabb trófeaként tekintett rám, most retteghet. Hiszen amivel a barátok előtt dicsekszünk, azt szégyelljük az asszony és a nyilvánosság előtt…

Nekem nincs vesztenivalóm!”

– áll a könyv ajánlójában.

kelemenanna

„Erotikus életregény – így neveztem el a kötetem, amelyhez hasonló itthon még soha nem született – Amióta a drogot kiűztem az életemből, közel tíz év telt el. Másképp emlékszem a múltra is, ráadásul azóta is számos érdekes dolog történt velem. Sokan kérdezik, ki vagyok?” – árulta el a Borsnak Annácska.

„Válaszolni képtelenség erre, egyedül ez a könyv mesélhet helyettem, hogy végre mindenki megismerjen és megértsen. Igen, pénzért árultam a testem. Volt, hogy egy család keresett meg, hogy összedobják a gyermeküknek a tarifámat, csak én vegyem el a szüzességét, az is előfordult, hogy bundázással megkeresett százezrek landoltak nálam.”

„Van, aki képes volt havonta pénzt küldeni, csakhogy készenlétben legyek, és természetesen akadnak olyan ismert emberek is, akik évekig a rabságomban éltek. Mert akármit is gondolt rólam a közvélemény, a hiú, öntelt, rivaldafényben tündöklő sztároknak is Kelemen Anna skalpja kellett. És nem keveset költöttek erre, vagyis rám. Vesztenivalóm egyedül talán nekem nincs. Mindenki más, aki szerepet kapott az életemben, számoljon el a saját lelkiismeretével.” – folytatta történetét és álláspontját a könyv írója.

„Minden egyes szexuális kapcsolatom nyomot hagyott a lelkemen, a gondolkodásomon is. Csak így lehet hiteles a válaszom majd arra a kérdésre: Ki Kelemen Anna?”

Hozzászólások