Kelemen Anna veszélyben van?

Megfenyegették erotikus életregénye miatt

2014/09/17

Tegnap bukott ki a hír, hogy Kelemen Anna nyilvánosságra hozzá szeretőit, akik nem kevés pénzt fizettek neki szolgáltatásaiért. Várható volt, hogy felháborodás mellett, ez támadást is eredményez majd, hiszen vannak köztük olyan férfiak, akik sokat veszíthetnek, ha kiderül a titkuk.

Retteghet az elit, hiszen hamarosan napvilágra kerül Kelemen Anna összes tapasztalata és története egykori szeretőiről. Mivel neki nincs veszítenivalója, nem is akarja titkolni, volt olyan időszak, amikor pénzért árulta a testét, de ettől sokkal érdekesebb az, hogy vajon kik azok a közismert emberek, akik vagyonokat fizettek szolgáltatásaiért.

„Bármibe is fogtam, nagy port kavart és alighanem a legújabb akcióm is kiüti a biztosítékot: harminc napra a nép szolgálatába álltam, óránként százezer forintért felkínáltam magam a férfiaknak. Jó előre kijelentettem, hogy feljegyzések készülnek a titkos légyottokról, ennek ellenére sorban jöttek a pasik. Család fontosságáról papoló politikus, ismert üzletember, olimpiai bajnok, közkedvelt műsorvezető és bundabotrányba keveredett focista. Meg sok más olyan fickó, aki a testemre vágyott.” – olvashatjuk Kelemen Anna szavait a könyv ajánlójában.

Annácska telefonhívásokra ébredt, ugyanis nem mindenki elégedett új tervével. A botrányhősnő egyik áldozata fenyegette meg valószínűleg, ami nem is csoda, hiszen veszélybe kerülhet a családja és adott esetben a munkája is.

Habár hónapokon keresztül készült az esetleges atrocitásokra, éles helyzetben mégsem tudott úgy reagálni, ahogy szeretett volna.

„Jól gondold meg! Kérlek!” – mondta fenyegetően a telefonomba egy férfihang, azon a számon, amit a hirdetéshez használtam. – Megrémültem, nem tagadom. Nem sokkal később újabb ismeretlen számról érkezett hívás, a gyomrom is görcsbe rándult. De most Szepesi Niki hívott, róla már hallottam a könyvei kapcsán. Megosztotta velem a tapasztalatait, és ha csak a felét kell átélnem annak, amit ő, már az is sok lesz. Megbeszéltük, találkozunk majd.” – árulta el Annácska a Borsnak.

kelemenanna

Szepesi Nikinek is bőven akadtak gondja saját könyvei miatt. Habár nem valós nevekkel írta meg a történeteket, mégis voltak olyan személyek, akik magukra ismertek.

„Annát igyekeztem megnyugtatni, hogy jól döntött. Nekem is felért egy terápiával, hogy kiírtam magamból mindent. De tény, nagyon nehéz hónapok állhatnak előtte. Fenyegettek, leszóltak, szidtak engem is… Az édesanyám napokig sírt emiatt, a nagymamám test­őrt akart fogadni mellém. Lesznek, akik a saját érdekeik vagy a családi béke megóvása érdekében mindent megtennének, hogy ezt megakadályozzák. Ugyanakkor idővel be kell látniuk, talán jobb, ha hallgatnak.” – mesélte a lapnak Szepesi Niki.

szepesiniki
Szepesi Niki segít Kelemen Annának (fotó: Bánkúti Sándor)

Eleinte nagy volt az aggodalom, de nem fog megijedni senkitől Kelemen Anna, és továbbra is kitart könyve mellett.

„Az eredeti kéziratomban a szereplők eredeti neve szerepel. Biztonságos helyen, megbízható kezek őrzik ezt. Azt megígérhetem, ha bármilyen atrocitás vagy akár csak szóbeli „támadás” ér, a törvény adta lehetőségeimet kihasználva határozottan lépek fel a saját védelmemben.”

Hozzászólások