Kellemetlen tünetek gyötörnek altájon? Itt a megoldás!

Itt a megoldás a hüvelyi problémákra!

2019/03/11

Strandolás, fürdőzés utáni fertőzés? Kellemetlen tünetek szexuális együttlét során? Fájdalmas tamponhasználat? Akkor ez lehet a probléma! 

Hüvelyi probiotikum a hüvelyflóra egészségéért!

Ha hüvelyfertőzés, akkor elsőre mindenki a hüvelygombára gondol. Pedig sokkal valószínűbb, hogy a leggyakoribb hüvelyfertőzéssel, a bakteriális vaginózissal van dolgunk. A bakteriális vaginózis során a hüvelyben lévő és védőszerepet betöltő Lactobacillusok száma lecsökken, megváltozik a pH-érték, ezáltal az ártalmas baktériumok elszaporodhatnak. Ez eredményezi a viszkető, csípő, égő érzést, illetve kellemetlen szagú és/vagy megnövekedett mennyiségű hüvelyi folyást.

A Lactinelle kemény hüvelykapszula, egy a patikákban recept nélkül is kapható gyógyszer, mely a különböző eredetű és intenzitású hüvelyfertőzések megelőzésére és kezelésére alkalmazható természetes készítmény.

Mitől alakulhat ki a hüvelyi bakteriózis?

Kialakulhat valamilyen az immunrendszert gyengítő egyéb betegség, vashiány, tamponhasználat, vagy szexuális aktivitás után is, de egy kellemes strandolás is könnyen fordulhat fertőzésbe. Kockázati tényező lehet az antibiotikum használata, vagy még a terhesség is.

Melyek a bakteriális vaginózis tünetei, melyek az árulkodó jelek?

A bakteriális vaginózis eleinte alattomosan támad, szinte alig észlelhető. A legtipikusabb tünet a bő, híg, szürkésfehér, igen kellemetlen szagú váladékozás, a viszkető, csípő és égő érzés, a folyamatos nedvességérzet a szeméremtesten.

Hogyan kezelje, illetve hogyan előzze meg a hüvelyi bakteriózist?

A Lactinelle kemény hüvelykapszula a hüvely természetes mikróflórájához tartozó élő tejsavbaktériumokat juttat a hüvelybe, amelyek ott természetes módon szaporodva segítik a hüvely fertőzések elleni védekező mechanizmusait. Tejsavat termelnek, és így a hüvelyflóra megváltozott pH értékét normalizálják (segítik a természetes pH-érték visszaállítását). A tejsavbaktériumok a hüvely-nyálkahártyán való megtapadásukkal korlátozzák a nemkívánatos baktériumok növekedési lehetőségeit.

Miért előnyös a Lactinelle kapszula használata?

  • Mert hatásos! A Lactinelle hüvelykapszulában található baktériumtörzsek (Lactobacillus gasseri, Lactobacillus rhamnosus) az egészséges hüvelyflóra természetes részét képezik. (1)
  • Mert a Lactinelle kemény hüvelykapszula alkalmazása során nem számoltak be kellemetlen mellékhatásról. (2)
  • Mert használata egyszerű, komfortos. Az apró hüvelykapszulát egy ujjal könnyen fel lehet helyezni.
  • Mert kialakítása, összetétele miatt a feloldódás után nem folyik ki, nem áztatja el a fehérneműt.

Hivatkozások: (1), (2) Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által jóváhagyott betegtájékoztató. A betegtájékoztató legutóbbi felülvizsgálatának dátuma: 2018. január.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

lactinelle

 

 

Hozzászólások