Kelly Osbourne fejére történetek vannak írva

Az énekesnő megmutatta legújabb szerzeményét

2014/06/30

Kelly Osbourne soha nem volt egy szende kislány. Tinédzser korában gyakran arról írt a sajtó, hogy komoly drog -és alkohol problémákkal küzd a sztárcsaládból származó rockzenész.

Kelly Osbourne testét már számtalan tetoválás díszíti, és most pár nappal ezelőtt az énekesnő megmutatta legújabb szerzeményét, amit a fejére varratott. Volt egyébként olyan tetoválása is, amit nagyon megbánt, Kelly Osbourne jobb alkarján egy elektronikus billentyűzet volt, amiről úgy nyilatkozott az énekesnő, hogy igazából nem is érti, miért döntött úgy, hogy ezt a képet varrassa magára, hiszen nem tud billentyűs hangszereken játszani.

2013. novemberében Kelly Osbourne úgy döntött, hogy lézeres eljárással eltávolíttatja a billentyűket a jobb karjáról.

Kelly-Osbourne-1A legfrissebb tetoválás, amit a 29 éves sztár a fején visel, egy Stories felirat. Egy régi írógép betűtípusát használta a művész, a tetoválás elkészítéséhez.

Az új tetkó egyébként a legjobb helyen van, mert ha a híresség kicsit megnöveszti a haját, akkor már senkinek nem lesz szembeötlő a tetoválás, ily módon, könnyebben el lehet rejteni, mintha lézerrel esnének neki. Kelly Osbourne számtalan fazonban hordta már a haját az elmúlt években, volt nagyon hosszú, félig felnyírt, meg Kleopátra stílusú, de az énekesnő lehorgonyzott a világos lila hajszínnél, ami egyébként nagyon jól áll neki.

Hozzászólások