Keményen verekszik az ÉNB börtönviselt sztárja

Csak a ringben van helye az agresszivitásnak

2015/08/03

Az Éjjel-Nappal Budapest keménykezű főbérlője, Joe végre a sorozatban is azt csinálhatja, amit szabadidejében: kiütheti az ellenfeleit.

ÉNB Joe-ról messziről látszik, hogy nehézfiú, és bizony a múltjában van is néhány dolog, amire nem büszke, hiszen több évet ült börtönben. A sorozat sztárja azonban mára teljesen megjavult, és végre azt csinálhatja, amit a legjobban szeret: gyerekeket tanít arra, hogyan védjék meg magukat, és hogy az erőszaknak csak a ringben van helye.

Joe maga is gyerekkora óta thaibokszol, méghozzá olyan profi szinten, hogy nemrégiben egy nemzetközi megmérettetésen is részt vett.

„A börtönélet már a múlt, nem szívesen emlékezem rá vissza, mert csak a jövőbe te­kintek. Jófiú lettem, a világom, az életem megváltozott. Hálás vagyok a sorozatnak, hogy olyan életet kaptam általa, amiről álmodni sem mertem. Ráadásul most a forgatásokat kiváltképp élvezem, mert azt csinálom, amit a szabadidőmben is. Fiatalokat tanítok arra, hogyan védjék meg magukat. Tizenhárom éves korom óta thaibokszolok, nemrég még egy világkupaversenyen is indultam, ahol szerencsére legyőztem a horvát ellenfelemet. És most már az Éjjel-Nappal Budapestben saját termünk is van” – mesélte a Borsnak Joe.

_BBF3558
Joe a sorozatban többször verekedett, a valóságban azonban már nem tenne ilyet (Fotó: RTL Klub)

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja azonban csak a ringen belül püföli ellenfeleit, a valóságban nem emelne kezet senkire sem.

Nem kockáztatnám a felépített életemet. Lenyugodtam, még verekedésbe sem mennék bele. Arra például ott a ring, az agressziót ott vezetem le. Ezt tanítom a tanítványaimnak is. Inkább ott mutassák meg, ki a Jani, mint az utcán, ahol baj lehet belőle – tette hozzá Joe.

Hozzászólások