Kényeztesd kora reggel Valentin-napon is!

Akár órákra visszacsábíthatod az ágyba a szerelmedet!

2015/02/10

Szeretnél már kora reggel mosolyt látni a szerelemed arcán? Elérheted, hogy rögtön ébredés után imádattal tekintsen rád, pláne, ha ezzel a meglepetéssel kedveskedsz neki.

Nemcsak úgy lehet örömet okozni a párunknak ágyban, párnák között, hogy szerelmeskedünk – persze nem egy kellemetlen elfoglaltság, az már biztos -, de másképp is kényeztetheted kedvesedet.

Méghozzá a gyomrán át és persze vizualitással is. Hogyan? Készíts neki isteni finom reggelit, amely azon kívül, hogy ízletes, még gusztusos megjelenésű is, pláne, ha egy szexi fehérneműben tálalod neki.

iStock_000032951526_Small

Mit kell hozzá tenned? Nem kell feltétlenül hajnali órában kelned, hogy elkészítsd, hiszen már a legtöbb helyen kapható szív alakú keksz vagy piskóta, amely mellé beszerzel egy kis epret, lekvárt, tejet, kávét vagy teát, amit szerettek.

A félbevágott piros eperszemek máris csókra csábítanak, így mindkettőtöknek sokkal szebben indul majd a nap. Ezen kívül kiegészítheted egy kis tejszínhabbal is, de készülj fel rá, hogy a tejszínes nyalakodás egészen biztosan bűnre csábít és tovább maradtok az ágyban, mint azt gondoltad volna.

Ha mindezt Valentin-napon szervíroznád a szerelmednek, akkor még sietnetek sem kell, hiszen a szerelmesek napja szombatra esik, így akár egész nap összebújva maradhattok.

67c9583987cb95cc2472c751edba744a

Hozzászólások