Képek melyek bemutatják az ember lelkierejét

Inspiráló képek, melyek visszaadják a napi motivációdat

2016/09/28

A következő képek bebizonyítják, hogy az ember mekkora lelkierővel rendelkezik. Ha elvesztetted a motivációdat a mindennapokhoz, ez majd segít visszaadni!

Az emberiség történelme során sokszor megtapasztalta már, hogy az erőszak mennyi kárt okoz, ám úgy tűnik mégsem tanultunk belőle. Itt most nem csak a háborúkra és terrorizmusra gondolunk, hanem mintha már kicsiben is az áskálódás, egymással való kiszúrás lenne az elfogadott. Pedig mennyivel szebb és jobb dolog egyszerűen csak segíteni a másikon és boldogságban élni. Az ilyen képek nagyon meghatóak tudnak lenni. Ám a következő fotók nem feltétlen visszaadják az emberiségbe vetett hitünket, hanem inkább erőt adnak. Az ember panaszkodik minden apróság miatt, mikor millióik élnek a Földön gyógyíthatatlan betegségekben szenvedve vagy éppen borzasztó körülmények között. Ezzel most nem arra szeretnék kilyukadni, hogy a mi probémáink nem jelentenek semmit de ha úgy érzed elhagyott minden erőd, csak nézd meg ezeket a képeket és rögtön jobban fogod érezni magad.

1. Ez a férfi egy karral és egy lábbal éli mindennapjait. Ahelyett viszont, hogy búslakodna -habár segítséggel- a kedvenc sportágát űzi.

2. A képen egy férfi látható, aki egykor hajléktalanként élt éveken át. Rengeteg kitartással és segítséggel azonban újjáépítette életét. Most pedig bőrönddel járja a metrót, aluljárókat és ételt oszt a rászorulóknak.

3. Hyvon Ngetich a maratonon úgy döntött elhagyja kerekesszékét és saját erejéből jut el a célig.

4. Ehhez az archoz nem kellenek szavak. A kisfiú legyőzte a rákot.

5. A hölgy a kép készítésekor volt túl az első lovas versenyén, miután deréktól lefelé lebénult.

6. Ez a 13 éves gyermek ritka betegségben szenved. Ötször gyorsabbab öregszik, mint egy átlagos ember. Minden vágya volt, hogy ezzel a focistával találkozzon.

lyjpz9d

7. A 10 éves kislánynak épp most mondták ki a válását. A volt férje egy 60 éves ember volt.

8. A gyerekek mosollyal az arcukon élnek a -40 fokos hőmérséklet ellenére is.

9. A képen látható férfi éjt nappallá téve dolgozott és tanult, eltartotta családját és végre lediplomázott.

smg02re

10. A mozgássérült fiú nagy álma volt, hogy szörfözhessen. A kép bizonyítja, hogy egy kis segítséggel bármi sikerülhet.

Hozzászólások