Képek a sztárvilág 10 legszexibb rosszfiújáról

Alkohol, drog, verekedés - és ennek ellenére a nők imádják őket

2014/07/15

Kedves Hölgyeim, ugye ti is álmodoztatok már néhanapján egy-egy hollywoodi filmszínészről, akivel szívesen eltöltöttetek volna pár kellemes órát? Sőt, szinte biztosak vagyunk benne, hogy nagyon sokszor a rosszfiú szerepben tündöklő sztárok voltak rátok nagy hatással. Íme összeállításunk, melyben a 10 legszexisebbnek tartott rosszfiút sorakoztatjuk fel, akik közül sokat nem is kell bemutatni – pláne a női olvasótábornak.

Elsőként kezdjük Christian Bale -el. Vegyük a legsötétebb filmbéli szerepét, azt kombináljuk forró temperamentumával és máris megkaptuk a tökéletes rosszfiút. De mi mindannyian tudjuk, hogy aranyszíve van eme külső mögött!

Jared Leto az egykori tini szívtipró és rockbanda frontembere az, akire minden lányos anya elsőre azt mondja, hogy tartsd magad távol tőle!

Adam Levine indulatos természetével és tetovált testével nagyon gyorsan rosszfiú státuszba került, amelyet most már munkája során is érvényesít, a Victoria’s Secret divatmárka fotózásai során.

Jonathan Rhys Meyers vitathatatlanul az egyik legellentmondásosabb figura, aki rosszfiú imázsát VIII. Henrik és Drakula filmszerepeinek köszönheti.

Colin Farrell a láncdohányos, az iszákos, a káromkodós …ezek mind tökéletesen összeillenek a jóképű megjelenéssel, amit ez az ír színész képvisel. Bár váltig állítja, hogy szeretne megszabadulni rosszfiús imázsától, eddig csak az akcentusától sikerült megválnia.

Jude Law a rosszfiú jelzőt még a Sienna Millerrel való kapcsolatából hozza, ám mindazt, amit akkor elkövetett a hosszú évekig hűséges párja ellen, ám azt az imázst feledteti velünk a “The Holiday”-ban nyújtott – síró – szerepe.

Johnny Depp-et nem véletlenül hívták fiatal éveiben Hollywood legismertebb rosszfiújának, hiszen akkori élete partyktól és drogos botrányaitól volt hangos. Annak ellenére, hogy mióta apa lett és szerepeivel is leginkább a jófiúkat erősíti, maradt benne valami rosszfiús, pláne ha a kalapos megjelenésére gondolunk!

Robert Downey Jr. bár már maga mögött hagyta drogos és balhéktól zajos életét, és Ő az aki megreformálta a rosszfiú imázsát, és a Tony Stark szerepében tündöklő színésztől sok női térd megremegett.

Hogy miért került fel John Mayer is a 10-es listára? Mert a hírek szerint kedvenc “időtöltése” Amerika kedvenc női szíveinek összetörése. Ugyanis játszi könnyedséggel ezt tette Taylor Swift és Katty Perry énekesnőkkel, amivel kiérdemelte a rosszfiú jelzőt!

Kanye West a rosszfiús bélyeget a paparazzókkal való verekedései és a hírhedt social médiás bejegyzései miatt kapta. Hírek szerint Ő a legrosszabb, ha nem hiszitek kérdezzétek meg Őt magát.

Hozzászólások