Kérdések és válaszok a szexről

7 örök kérdés és válasz a szexről

2014/06/02

A szex életünk egyik legfontosabb része, de sajnos egyben a legrejtélyesebb is. Vannak olyan részei a szexnek, amelyek a kor előrehaladtával és a nagyobb tapasztalatnak köszönhetően egyszerűbbé és érthetőbbé válnak, ám léteznek a szexualitásnak és a nemi kapcsolatoknak olyan területei is, amelyeket sohasem tudunk megérteni. Összegyűjtöttünk 7 örök kérdést a szexszel kapcsolatban, és mellékeljük hozzájuk a válaszokat is! 

sexuality

1. kérdés: A felek közötti kémia a kapcsolat későbbi szakaszában is kialakulhat?

Ez mindannyiunkkal megesett már életünk során. Megismerkedtünk valakivel, aki okos, szellemes, kedves, megértő és figyelmes volt – minden szempontból tökéletes partner – mégsem működött kettőnk között a szexuális vonzerő. Tehát kialakulhat a vonzerő a kapcsolat későbbi szakaszában is? Természetesen. Hasonló ez a bizalomhoz, az érzelmi kötődéshez és egymás megismeréséhez – ezek a dolgok az idő múlásával lesznek egyre erősebbek, úgyhogy ne adja fel, ha a kapcsolat elején nem túl erős Önök között a szexuális vonzódás. Adjon maguknak egy kis időt, hátha erősebbé és igazán kielégítővé fog válni.

 2. kérdés: A hosszú távú kapcsolatokban tényleg unalmassá válik a szex?

Az emberek tartanak attól, hogy unalmassá válik a szexuális életük. Ez az egyik legfőbb oka annak, hogy nem akarják egyetlen partner mellett elkötelezni magukat. Vajon jogos ez a félelem? Néha igen, de általában csak azért, mert a felek nem tesznek elegendő erőfeszítést annak érdekében, hogy a szexuális életük izgalmasabbá váljon. Máskülönben nincs miért aggódni. A szex idővel általában egyre jobb lesz, mivel egy elkötelezett, hosszú távú kapcsolatban a partnerek nagyon jól kiismerik egymást, és megtanulják kielégíteni egymás szexuális igényeit.

Tantra-Rediscover

3. kérdés: Vannak még tabuk a szexben?

Persze, hogy vannak! Nem csak azért, mert a társadalom még nem képes elfogadni a természetünk perverzebb oldalát, hanem azért is, mert mi, mint egyének vagy párok, gyakran túlságosan szégyellősek vagyunk ahhoz, hogy nyíltan beszéljünk a szexről. A legnagyobb szívesség, amit az ember megtehet magának, ha nyíltan beszél a szexről, és a szexuális partnerét/partnereit is erre biztatja. Próbálja ki!

4. kérdés: A férfiak a pornófilmek szereplőihez hasonlítják a nőket?

Vannak, akik igen, de a legtöbb férfi még mindig egy igazi nővel és egy igazi testtel akar szeretkezni, nem egy olyan plasztikázott csodanővel, amilyenekkel tele van a modern pornóipar. Az igazság egész egyszerűen az, hogy a nők többnyire sokkal szigorúbban ítélik meg magukat és a testüket, mint a férfiak. A férfiak általában kisebb igényűek. Persze vannak, akik a szőkéket, a barnákat, a feszes testeket vagy a gömbölyded idomokat kedvelik, de alapvetően a nőket szeretik, és őket kívánják. Bármilyen legyen is az alakjuk és a méretük!

Tantra

5. kérdés: A nőket érdekli a pénisz mérete?

Itt is az a helyzet, hogy vannak olyan nők, akiket mindennél jobban foglalkoztat a pénisz nagysága, de általában a férfiak azok, akik állandóan a méreteik és a teljesítményük miatt aggódnak. Az az igazság, hogy maga a méret nem garantálja a kielégülést, és a nők többre értékelik a gyengédséget, a kedvességet, a törődést, a határozottságot és a magabiztosságot, mint a férfi csomagjának méretét.

6. kérdés: Minden nő szokott maszturbálni?

A maszturbálás régóta a férfiak felségterülete, pedig a nők számára ugyanolyan természetes dolog! Vajon minden nő szokott maszturbálni? Természetesen nem, de ez az ő veszteségük. Az önkielégítés egy olyan csodálatos eszköz, amellyel felfedezhetjük saját nemiségünket, a titkos vágyainkat, és nagyon boldoggá tehetjük magunkat. Rázza le magáról a buta hiedelmeket, és tétovázás nélkül élvezze ki a maszturbálás valamennyi örömét!


7. kérdés: Szex nélkül is lehetek boldog?

Nos, ez egy nehéz kérdés! A szex alapvető emberi ösztön, ezért nehéz elképzelni, hogy anélkül éljük az életünket, hogy időről időre ne legyen valamilyen szexuális kapcsolatunk másokkal. Az emberek és az emberi társadalom azonban különbözik a természet törvényeitől, ezért sokféle módon tudunk szex nélkül is teljesen boldogan élni.  A nők általában jobban bírják az ilyen életmódot, mivel őket kevésbé érdekli a kapcsolatok fizikai része. És hogy a férfiak mit tesznek azért, hogy szex nélkül is boldogok maradhassanak? Hát, maszturbálnak! Sokat!

Hozzászólások