Kerekesszékes kisfiú szupermenő jelmeze!

Apja kreativitása idén is megmentette Jeremy Halloweenját

2016/10/24

Egy kerekesszékes kisfiú élete sosem könnyű. De ha olyan csodálatos és kreatív édesapja van, mint Jeremynek, az ő életük is lehet boldogabb, vidámabb!

Mozgássérültként az élet rengeteg kihívást tartogat magában. A hátrányos helyzetű gyermekek rengeteg olyan programból, élményből kénytelenek kimaradni, ami egészséges társaiknak alapvető dolog. A kerekesszékes Jeremy pontosan tudja ezt. Mégis, édesapjának köszönhetően évről évre ő a Halloween egyik legnagyobb durranása!

Ryan  Scott Miller, Jeremy édesapja az elmúlt évek során rengeteg zseniális jelmezt készített fiának az ünnepre. Tavaly a fél világot bejárták a Star Warsból ismert snowspeederéről készült képek, de kapott már kalózhajót, Batmobilt, Amerika kapitány motorját, idén pedig egy Ecto-1 kocsit, a Szellemirtók ikonikus járgányát. Az idei tervet a család a barátaik közt szavaztatta meg, a konstrukció ezután kezdődött. A tavalyi snowspeedre lett átalakítva az autóvá, a végeredmény pedig önmagáért beszél. A funkcionális lámpák, a felszerelés, és a két beépített hangszóró (egyik a főcímdalnak, egy a szirénának) olyan összhatást ad, amire lehetetlen elismerés nélkül csettinteni.

Igazi öröm a szívünknek a látvány. A Jeremy arcára kiülő öröm, a munka és energia amit Ryan kisfia boldogságába fektetett, külön-külön is remek dolog lenne, együttesen pedig egyenesen varázslatos. Hatalmas pacsi apukának, jó csokigyűjtést Jeremynek!

Fotók: Imgur

Hozzászólások