Keress pénzt Facebookozással!

Otthoni munkát kínál magyarok számára is a közösségi oldal

2014/11/28

Sokan vannak hazánkban is, akik szívesen dolgoznának otthonról, de azt biztos nem gondolták volna, hogy Facebookozással válthatják valóra álmaikat.

A világszerte népszerű közösségi oldal állásajánlatot hirdet magyarok számára is. Természetesen hihetetlennek tűnik, hogy ilyen könnyen pénzt kereshetünk azáltal, hogy internetezünk, de úgy tűnik Mark Zuckerberg most valóra váltja azoknak az álmát, akik csak ilyen módon tudnak fizetéshez jutni.

A „Dolgozz otthon” elnevezésű távmunka bárki számára elérhető, akik rendelkeznek számítógéppel, okostelefonnal, táblagéppel és természetesen internet előfizetéssel.

iStock_000051975810_Medium

Első lépésben pályázni kell a korlátozott számban rendelkezésre álló csomagért a Facebook Fortunes oldalon. Ha megkaptuk, követni kell a benne rejlő utasításokat és létre kell hozni egy ingyenes fiókot, amivel hozzáférhetővé válik a program, valamint itt állíthatjuk be azt is, milyen módon szeretnénk megkapni a fizetésünket. Végül pedig a munka elvégzése után már csak annyi dolgunk van, hogy figyeljük a csekken, bankszámlán vagy Paypalon érkező bérünket.

Varga Tamás az elsők között van, így ő már a Facebook alkalmazottjának számít: „Először azt hittem, hogy ez valami vicc, és az interneten pénzt keresni csupán egy vágyálom. Azért kipróbáltam, hiszen a feliratkozás ingyen volt. Megkaptam az üdvözlőcsomagom a Facebooktól, és meglepődve tapasztaltam, mennyire könnyű munkáról is van szó. Csak annyi volt a dolgom, hogy böngésztem a weben, és linkeket posztoltam más oldalakra. Némi adatbeviteli munkám is volt…

Minden nap jó pénzt kaptam az otthoni munkámért – a kifizetések kedd reggelenként történnek. Most körülbelül 5000 dollár a havi bevételem. A pénz közvetlen a bankszámlámra érkezik, de van csekkes és Paypalos kifizetési lehetőség is.

man smiling while checking the news on its phablet

Linkeket kellett posztolnom, történeteket megosztanom, vagy más egyszerű munkákat bíztak rám. Én választom meg, mikor dolgozom, ami apaként nagyon jól jön. Nagyszerű érzés, hogy több időt tudok eltölteni a hétéves fiammal és a hároméves lányommal, na meg az imádott nejemmel. Életem legjobb húzása volt esély adni ennek a dolognak.”

forrás: fbnewstoday.com

Hozzászólások