Keresztes Ildikó férfiak álma lett

A sztárban sztár vasárnapi adása óta számtalan levelet kapott

2014/09/14

Keresztes Ildikó  a múlt heti Sztárban sztár című műsorban felejthetetlen élményt nyújtott testhez simuló body-ban és Madonnát megszégyenítő mozdulataival. Úgy tűnik, nem csak Majka álla esett le a látványtól, hanem más férfiak fantáziáját is megmozgatta.

A Bors információi szerint a rockénekesnő múlt vasárnap óta rengeteg megkeresést kapott, volt aki gratulálni szeretett volna, volt aki elismerését fejezte ki, hogy ennyi idősen ilyen bomba formában van, de volt olyan is, aki kifejezett ajánlattal állt elő.

50 évesen sem panaszkodhat, hiszen húsz éveseket is kenterbevágó alakja van, és jót tett neki az a néhány plasztikai beavatkozás is, amit a közelmúltban hajtottak végre rajta.

Nem is csoda hát, hogy számtalan férfi megőrül érte. Egyikük pedig nagyon sok mindent meg is tenne, hogy közelebbről is megismerje a művésznőt. A TV2 közönségszolgálatához olyan megkeresés érkezett, ami azt taglalja, hogy a szóban forgó férfi szívesen megismerkedne Ildikóval, de beérné egy forró éjszakával is.

– Nagyon köszönjük a levelet, Ildinek jólesnek a dicsérő szavak. Sok szeretettel meghívjuk az urat a Syma Csarnokba Ildikó szeptember 20-ai koncertjére, ahol a dedikáláson akár találkozhat is vele – válaszolta Kárpáti Alexandra, az énekesnő menedzsere, aki szerint a ma este után sem lesz ez másképp, hiszen Ildikó Pinkként is óriásit fog alakítani.

keresztes-ildiko

Randikérő levelek tömkelege érkezett az énekesnőhöz

Ez a levél érkezett a Bors szerkesztőségébe: „Azért írok maguknak, mert mindig olvasok meg játszok magukkal, és mindig írnak Keresztes Ildikó Művésznőről, így biztos, hogy tudnak nekem segíteni elérni ŐT. Olvastam, hogy Keresztes Ildikó Művésznő nem talál magának férfit, és szeretném magamat felajánlani neki. Láttam a tévében, hogy milyen jó karban van és milyen szép, lennék a társa, ha más nem, éjszakára, hogy megmutassam neki, milyen egy igazi férfi! De vinnék neki virágot is. Nekem mindenem megvan, van pénzem is, csak ő kell már! Kérem, hogy segítsenek nekem elérni a művésznőt, vagy adják meg neki az én címemet! Hálásan várom a maguk válaszát szeretettel. Üdvözlettel, Jocó”

Hozzászólások