Keresztes Ildikó – A sokoldalú díva őszinte vallomása

Könyv és CD a zenei világ nagyasszonyától

2014/09/29

Volt a román tornászválogatott tagja, énekelt skandináv luxushajón, játszott musicalekben és prózai darabokban, hallhatjuk koncerteken, fesztiválokon, és ő énekli legszebben a Hazám című, szívünknek oly kedves dalt.

Ki ez a füstös hangú, szenvedélyes díva, aki újra és újra elkápráztatja sokoldalúságával a közönségét? Honnan jött, hová tart, és vajon mit tartogat még nekünk?

egeszen-mert-felig-semmit-nem-tudok- (1)

A kérdésekre Keresztes Ildikó maga válaszol. Élete zenitjén elgondolkodva, időnként a rá jellemző öniróniával tekint vissza a maga mögött hagyott küzdelmes életútra, a Marosvásárhelyen megtett első lépéseitől az X-Faktor című tehetségkutató műsorban való szerepléséig, amely soha nem remélt ismertséget hozott számára. Kegyetlenül őszinte magával. Nem titkol semmit.

Beavat az énekesnőként tett balkanyarokba, házassága felbomlásának az okaiba, nyomába ered kishitűségének, eltöpreng az édesanyjával való kapcsolatán, kutatja a rá-rátörő depresszió miértjét, és sokat, nagyon sokat emlékezik a barátaival eltöltött órákra.


Ideje van az emlékezésnek, mondja, miután felállt magánélete legnagyobb csalódásából, és közben – maga számára is meglepő módon – karrierje csúcsára ért. És ideje van a tanulságok levonásának is, üzeni mindazoknak, akik esetleg magukra ismernének csetlés-botlásaiban… Az emlékezéshez a művész segítségül hívja legmeghittebb barátait is, akik éles fénnyel világítják meg az általa homályban hagyott, izgalmas részleteket.

Exkluzív ajándék!

Az Ulpius-háztól közvetlenül vásárolt Keresztes Ildikó könyved mellé, exkluzív CD-t adunk ajándékba!

Track lista:

1. A démon, aki bennem van
2. Nem akarok többé játszani
3. Adj valamit
4. Rómeó
5. Végtelen

Hozzászólások