Keresztes Ildikó szeretne 20 évvel fiatalabb lenni

Hamarosan 50 éves lesz az énekesnő

2014/08/04

Habár egyáltalán nem lehet megállapítani Keresztes Ildikó korát, nemsokára fél évszázados lesz az énekesnő. Saját bevallása szerint, nem bánja, hogy eljárt felette az idő, de jobban érezné magát, ha 50 helyett csak 30 éves lenne.

Keresztes Ildikó nem tulajdonított nagy jelentőséget a születésnapoknak, de most, hogy belép az 5. X-esek táborába, már nem tud olyan könnyedén megfeledkezni saját koráról. Úgy érzi, nagyrészt szüleinek köszönheti, hogy ilyen jó formában van még a mai napig is.

keresztesildiko„Sosem érintettek igazán a születésnapok, a kerekek pláne nem, de be kell vallanom, életemben először érzem azt, hogy ennek most nem örülök. Egy picit zavar, hogy a nulla előtt nemsokára már az ötös szerepel. Persze eközben hálás vagyok a szüleimnek, hogy ilyen géneket örököltem, hogy anyukám nem hagyta, hogy a saját fejem után menjek, és nem engedte abbahagyni a sportot. Emellett persze arra is kell figyelnem, hogy már ne használjam ki a testem, hiszem tettem ezt eleget.” – árulta el Keresztes Ildikó a Blikknek.

Annak ellenére, hogy ő egy igazi vad rocker csaj volt egész életében, mindig ellen tudott állni a különböző káros szenvedélyeknek – saját bevallása szerint. Ez is nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az arca alapján sem feltételeznék róla, hogy a közelgő születésnapja idén már az ötvenedik lesz.

„Sosem dohányoztam vagy kábítószereztem, és ezt most visszakapom, hiszen azt gondolom, kinézetre sem mondja meg senki rólam, hogy mindjárt ötven vagyok. De a természetem és az őrültségeim alapján sem. Ezért is lenne jobb, ha mondjuk harminc lennék!”

Átgondolta, mi az, ami esetleg hiányzik az életéből, de meglepő módon nem bánja, hogy nem született gyermeke, hiszen minden úgy történt, ahogy azt ő szerette volna. Ildikó jövőbeni tervei közt szerepel természetesen a munka, de emellett szeretne kertes házba költözni egy kutya társaságában.

„Elég kevés dolog maradt ki az életemből, de nem hiányzik semmi. Persze lehetne tíz centivel hosszabb a lábam, de ha valóban hiányzott volna valami, akkor az meglett volna. Nem?”

Azt is elárulta, szeretne még legalább két nyelven megtanulni, utazgatni, önéletrajzi könyvet írni, de természetesen a nagykoncert is tervbe van véve. Magánéletéről viszont nem kívánt nyilatkozni, pedig sokan úgy tudják, Keresztes Ildikóra is rátalált a szerelem…

képek forrása: MTI, balatonihirek.hu

Hozzászólások