Kertész Máté: ”Az ellenfelem álma az enyém útjában van”

Interjú Kertész Mátéval

2017/08/30

Újabb sportolót mutatunk be nektek, aki szeptember 9.-én a Fight Arena keretein belül ringbe száll, ő pedig nem más, mint Kertész Máté!

Őze Balázs több részletet is elárult a Fight Arena-ról, többek között a versenyzők neveit is megtudtuk. Azóta bemutattuk nektek Szili István ökölvívót, Bogdán Zsolt “Golyó” profi bokszolót, Molnár Benjamin MMA bajnokot, Veréb István birkózót, Kovács Gyula bokszolót, Tóth Ádám MMA bajnokot és Furkó Lászlót. A következő versenyző, akit bemutatunk: Kertész Máté.

21244689_1522715357787395_74607537_n

Mikor és miért kezdtél el az MMA-val foglalkozni?
Először 7 éve az ökölvívással kezdtem, onnan váltottam a kéz-lábas bunyóra, utána pedig jött a brazil Jiu Jitsu, birkózás majd végül 5 éve kezdett érdekelni az mma, azóta foglalkozom ezzel. 

Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?
Az idén az amerikai Bellator MMA szervezetben szerzett 2 menetes TKO-s győzelmem elég emlékezetes, a nagy szervezet és rengeteg néző miatt.

Mit vársz a szeptember 9.-i mérkőzésedtől?
A szeptember 9.-i mérkőzéstől egy élvezetes, folyékony, kreatív bunyót várok a részemről, győzelemmel megkoronázva.

Hogyan készülsz a mérkőzésre?
A mérkőzésre a striking coachommal Schildkraut Rolanddal készülünk a BSK Crossfightban, továbbá a Carlson Gracie brazil Jiu Jitsu csapattal igyekszünk színesebbé tenni a harcművészi repertoáromat földön-vízen-levegőben. Zárójelben szeretném megköszönni a segítséget a szponzoraimnak a Shield securitynek és a tdmg-nek, továbbá Boros Beatrixnek a képeket.

Hozzászólások