Kerti pad-variációk otthonra!


Hogy kényelmesen ücsöröghessünk egy fa alatt…

2014/09/05

Noha napjainkban modern kerti bútorok lepik el a házak kertjeit, reményeink szerint ennek ellenére még egészen sokan szeretik a klasszikus kerti padokat is. Nagyszüleink egészen biztosan ilyenen ültek egymás mellett délutánonként!

Pad13

A kerti padok esetében a legfontosabb szempont – még a dizájn is kicsit hátrébb sorolandó! – a kert összképével való harmonizáció. Stílusában és méretében mindenképpen illeszkednie kell otthonunk zöldövezetébe. A kiszemelt padunk a külcsín mellett azért legyen praktikus és kényelmes is! Emellett figyeljünk stabilitására is. Keménységét érdemes párnákkal enyhíteni, de arra is figyeljünk, hogy ezek anyaga a napfénynek és a csapadéknak ellenálljon.

Pad12

Ugyancsak fontos szempont, hogy színében ne térjen el a kert vagy a terasz színvilágától. Az egyhangúság feloldásához válasszunk színes és mintás huzatokat! A fapadokat elsősorban természetes és letisztult színekkel párosítsuk. Ilyenek a földszínek, mint a zöld, a bézs vagy a barna.

A fapadok szinte minden környezetben elképzelhetőek, vásárláskor azonban mindenképpen győződjünk meg arról, hogy ne legyenek rajta repedések, és felület legyen sima!

48957847_1_1000x700_kerti-pad-budaors-

Öntöttvas padok elsősorban a klasszikus kertek ékei lehetnek

Fem_kerti_butor_elado___rendelheto_2181025500

A fém kerti padokat a modern, letisztult kertekhez ajánljuk.

Hozzászólások