Kést döfött Csernusba felesége

A testén lévő sebek, magukért beszélnek

2015/12/03

„Fogott egy kést és belém vágta. Kétszer.” Ilyen egyszerűen fogalmazta meg traumáját Csernus Imre.

 

Krizsó Szilvia jutott a megrázó információk birtokába, méghozzá a 10 bizalmas beszélgetés című könyvének készítése közben. A Bors értesülései szerint Krizsó egy profi pszichiáter könnyedségével érte el a doktor megnyílását. Nem is akart hinni a fülének, amikor Csernus megemlítette a második feleségével történt esetet. „Ő volt az, aki megkéselt. … Ez a megkéselés” – s miután ezeket kimondta, kérés nélkül ledobta ruháját, hogy megmutathassa a hegeket. „A másik szúrást pedig a vállizmomba, vagyis inkább a bicepszembe kaptam.”

118331
fotó: Bors

Hogy mivel sikerült így felbosszantania párját arról azt mondta, hogy kölcsönösen váltották ki egymásból az agressziót: „Volt, hogy engem csaltak meg, volt, hogy én csaltam meg másokat”.  Ez a huszárvágás azonban egyfajta megvilágosodást váltott ki Csernusból. „Nem a másikat csalom meg valójában, hanem önmagam hitét, mert önmagam ígéretét nem tartom meg, amit önmagam felé tettem. Ez pedig sokkal brutálisabb.”

Egyébként a dokinak sok rossz emléke fűződik a házasságokhoz. Krizsó Szilviának azt is elmondta, hogy kényszerből vette el első aráját, mert egy jó fej csoporttársa azzal etette, hogy csakis nős emberek válhatnak nagymenő orvossá. Csernus Imre tömören ezt a történetét így zárta: „Beszoptam”.

Hozzászólások