Kész horror!

Így készülj a Halloweenre

2015/10/26

Célegyenesbe érkezett a Halloween-i készülődés, most már mindennek rendelkezésre kell állnia ahhoz, hogy a hétvégén egy ütős bulit hozhass össze. Jöhet az igazi horror! Nincsenek még ötleteid, vagy hiányzik pár apróság? Akkor segítünk, mivel turbózd fel a bulit!

Arra már adtunk ötletet, hogyan hozd a frászt a környezetedre, hiszen megmutattunk egy ütős Halloween-i sminket. Láttad már, miként érdemes töklámpást faragni, ha eltérnél a standardtől. De vajon tudod-e, mivel várd a vendégeket ezen a kísérteties estén? Ha nincs még ötleted, hogyan lehet a buli igazi horror, akkor mutatunk pár megoldást!

Semmi ok pánikra, ezek a partyk végül nem azért csapnak rémtörténetnek is beillő mesébe, mert mindenkit leitta magát a sárga földig, a szomszéd macskája pedig az ereszen kötött ki, miközben felrobbant a tűzhely a készülő sült csirke felett. Pusztán arról van szó, hogy ezen az estén mindenki a legrosszabb formáját hozhatja, ráadásul legálisan. Előbújnak a csontvázak a szekrényből, véresre kaparja mindenki az arcát, és még a boszorkányos feleségek is leporolhatják a seprűiket. A temetőbe illő síri hangulat persze nem véletlenül kapcsolódik a november elsejei ünnephez, amikor is Minden szentek napján emléket állítunk az eltávozók lelkeinek, akik a hagyományok szerint ezen a napon haza látogatnak. November másodikán van Halottak napja, így ez a hét ennek az eseménynek a bűvöletében zajlik, amihez máig gazdag hagyományok fűződnek.

Frissítők, behűtve

Vegyél egy tököt, vágd félbe és belezd ki, szórd meg a külsejét arany színű festékkel, tölts bele egy jó adag jégkockát, és máris kész a stílusos vendégváród, Halloween-i hangulatban!

halloween

Ne félj meginni!

Ha igazi horror élményre vágysz, vagy azt adnál, akkor ezt a koktélt ne hagyd ki! Szükséged lesz hozzá fekete sárgarépára (igen, létezik), amiből az ujjakat kell faragni, egy adag jégkockára, vörös színű koktélra (sárgarépa, cékla és paradicsom segítségével, de választhatsz gyümölcsös megoldást is), vodkára, áfonyára és fokhagymára, egy zellerszárra, és már készülhet is az ütős vendégváró!

halloween2

Ne bánj velük kesztyűs kézzel!

Bár nálunk annyira nem divat, hogy a gyerkőcök házról házra járkáljanak ezen az estén, azért érdemes rájuk is gondolni, vagy a vendégségbe érkezők hozzátartozóira. Vegyél egy átlátszó gumikesztyűt, tömd meg mindenféle finomsággal, és máris elszórhatod a ház bármely pontján a levágott kézfejeket. Húúúúúúú!

halloween3

Jelmeztervezés

Kifutottál az időből – vagy az ötletekből -, de mindjárt befutnak a vendégek? Egy jól eltalált megvilágítás és a régi függöny kapóra jöhet, ha filmbe illő élményt okoznál a érkezőknek!

halloween4

Uj(j)hullámos vacsora

Csak a retró! Gyors, kapóra jön, és passzol a Halloween hangulatához. Mi az? Persze, hogy egy jó kis hot-dogra gondoltunk. Az ötlet véresen komoly, nem viccelünk!

halloween5

Hangulatvilágítás stílusosan

Végy néhány fehér gyertyát, amiket cselesen végig csorgatsz egy piros gyertya lefolyó viaszával. Ütős és egyszerű, a hangulat pedig igazán kísérteties lesz!

halloween6

Hozzászólások