Kész nő lett Kiszel Tünde lányából

Donatella lábai előtt hevernek a fiúk

2015/05/12

Kiszel Tünde nagyon büszke lehet a lányára, hiszen Donatella nem csak okos, de gyönyörű is: nem csoda, hogy egyre több fiú zsongja körül. Anyukája azonban megbízik benne.

Korábban még csak anyukája naptáraiból ismertük Donatellácskát, most azonban már kész nő lett, aki a zenei pálya felé vette az útját. A 14 éves tini még nem döntötte el, hogy énekes vagy esetleg színésznő lesz-e, de az már most látszik, hogy mindkettőhöz van érzéke. Kiszel Tünde teljesen megbízik lányában, mert nem csak anya-lánya, de baráti kapcsolat is van közöttük.

“Én még mindig kisbabámnak és drága kis Donatellácskámnak szólítom őt, de természetesen érzem az idő múlását. Nagyon szeretjük egymást, szoros érzelmi kapcsolat van köztünk és megtisztel a bizalmával. Mindent elmond, mindent megbeszélünk – igazi baráti kapcsolat van köztünk. Ha hazajön az iskolából, elmeséli, hogy kivel beszélgetett, minden barátját és barátnőjét ismerem, így nagyon bizalmas a kapcsolatunk” – mesélte Kiszel Tünde.

Donatella szépsége természetesen nem csak az anyukájának tűnt fel, és egyre több fiú legyeskedik a tini lány körül.

Donatellának már rengeteg rajongója van a közösségi oldalon, nagyon sokan írogatnak neki. Volt egy fiú, aki nagyon rámenős volt, többször írta, hogy Nagyon bejössz nekem, mire Donatella azt írta, hogy Te meg kimész” – mesélte nevetve Tünde. Donatella elárulta: már megtanulta kezelni ezeket a helyzeteket, és ha valaki zaklatja, azt azonnal letörli.

Hozzászólások