Készíts saját parfümöt-tanfolyam

Különleges program, egyedi ajándék

2016/11/25

Készíts te is saját parfümöt magadnak vagy szeretteidnek egy elegáns rendezvény keretein belül. Még van hely, jelentkezz gyorsan! 

Nem könnyű szeretteinknek minden évben olyan ajándékkal kedveskedni karácsonykor, ami igazán különleges, emlékezetes és még személyes is lehet egyszerre. Érdemes ilyenkor olyan dolgokban gondolkodni, melyeket akár saját magad készítesz el és olyan élményt nyújtanak, amit máshol nem kaphat meg senki. Az egyedi parfüm készítése pont ilyen! Az illatot testre szabhatod, elengedheted a fantáziádat miközben összeállítod és biztos, hogy nem lesz belőle még egy a világon. Ráadásul saját parfümöt magadnak is készíthetsz, így olyan illat lehet a tiéd, amik tökéletesen illeszkedik hozzád. 

Úgy tartják, a  Magyar Víz vagy a Királyné Vize Európa első alkohol alapú parfümje és orvossága is volt, sokan egyenesen az örök fiatalság elixírjeként tekintettek rá. A legendák szerint ugyanis a 70 éves Erzsébet királyné olyan csábítóvá vált tőle, hogy 25 éves kérője akadt. Ha kíváncsi vagy a magyar királyné vize legendájára és szívesen elkészítenéd különleges, egyedi parfümöd Zsigmondi Zsuzsa illatszakértő segítségével, töltsd velük ezt a napot! 

A hivatalos programleírást és jelentkezést itt találjátok meg!

Hozzászólások