Két héttel korábban érkezett Caramel kislánya

Császármetszéssel jött a világra Sophie

2014/08/29

A népszerű énekes és párja csak szeptember közepére várta első gyermekük érkezését, de a baba már türelmetlen volt, és tegnap megszületett. Caramel végig bent volt a szülőszobán.

Bár természetes szülésre készültek, és annak is indult, de végül császármetszéssel jött világra a kis Sophie, Caramel első gyermeke.

Megindultak a fájások, és nem volt mire várni, bementünk a kórházba. Ám mivel Szilvi vékony, törékeny alkat, a baba pedig viszonylag nagy; a medencéje nem tágult úgy, ahogy kellett volna, ezért az orvos a császármetszés mellett döntött. Szerencsére semmilyen komplikáció nem volt, a baba és az anyuka is egészséges” – mondta ma reggel a Mokkában örömittasan Caramel.

Az utolsó pocakos és az első babás fotó
Az utolsó pocakos és az első babás fotó

Az énekes úgy érzi, hogy az elmúlt 9 hónapban sikerült felkészülnie az apaszerepre, ezért nem hangzik furcsán számára, amikor őt apukaként köszöntik.

Már elég korán kiválasztottuk a baba nevét. Nagyon sokat forgattuk az utónévtárat, és végül a Sophie-ra esett a választás. Többek között azért, mert a kedvesemnek vannak francia felmenői, és a Sophie francia név. Egyelőre a kórházban láthatom a családom, de ha nem lesz semmi probléma, akkor a hétvégén hazavihetem őket. Otthon teljes mértékben készen áll minden a fogadásukra” – tette hozzá Caramel.

Hozzászólások