”Két pasim van egyszerre és imádják ezt”

Óriási port kavart ez a videó

2017/01/24

Vannak olyan emberek, akik előnyben részesítik azt az életformát, hogy egyszerre több partnerrel randevúzzanak. Na, de hogy az érintettek is szeressék ezt? 

A sok felháborodott kommentnek és megosztásnak köszönhetően hozzánk is eljutott az a videó, melyben egy fiatal lány bemutat két srácot, mint a pasiját. Többen -általában akik kapcsolatban élnek- nagyon nehezen tudták megemészteni a videót. Igazából meg is tudjuk érteni őket részben, hiszen bármennyire is fejlődő és elfogadó világban élünk a megcsalás és az egyszerre több partnerrel való együtt lét még mindig nem elfogadott. Kivéve egyes vallásokban, de a szélsőséges eseteket most tegyük félre. 

A hűtlenséget nem szívesen vallja be az elkövető, akkor sem ha jogosnak ítéli meg a tettét. Emellett van aki büszkén vállalja, hogy néha-néha félrelép. De mi van abban az esetben ha egy párkapcsolat más alapokon nyugszik, mint ahogy az általában lenni szokott? A más alap pedig nem más, mint egy nyitott kapcsolat. A nyílt kapcsolatokról mindenkinek saját elképzelése van, hogy hogyan is zajlik, éppen ezért meghatározni sem tudjuk, mert esete válogatja. Habár a videó tényleg kiverte a biztosítékot több embernél is és mi sem vagyunk ennek a hívei, azért úgy gondoljuk mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál a magánéletében. Éppen ezért nem kéne közszemlére tenni azt.

Nézzétek meg a videót és döntsétek el, hogy nektek szimpatikus ez az életmód vagy inkább elítélendő? 

Hozzászólások