Kettészakad a legendás sztár duó

Bochkor Gábor és Boros Lajos külön folytatja

2014/07/16

Legendás volt a Sláger Rádió egykori műsora, a Bumeráng, ami közel tíz évig Magyarország leghallgatottabb reggeli adása volt. A sztár duó, Bochkor Gábor és Boros Lajos 1999 és 2009 között ébresztette hétköznaponként a hallgatókat és hihetetlen eredményeket értek el a rádiózás terén. Most úgy tűnik, hogy a legendás duó útjai szétválnak, hiszen Boros Lajos külön utakon folytatja.

A két rádiós még a Danubius rádióban találkozott, ahol mindketten műsort vezettek, külön-külön. Aztán jött az ötlet a reggeli adás megvalósítására, és mindketten átszerződtek a Sláger Rádióhoz. A legendás Bumeráng című műsor 1999-ben kezdte meg működését és a két híresség hihetetlen rajongótábort épített maga köré. A duóhoz később csatlakozott Voga János is akivel hárman különböző kitelepüléseket vezettek és volt olyan is, hogy az adást Egyiptomból sugározták.

slager221
Azonban úgy tűnik, most a duó útjai végleg kettéválnak. A Blikk értesülései szerint Boros Lajos és Voga János már Bochkor Gábor nélkül folytatja a rádiózást. Boros Lajos nemrég meglátogatta Amerikában élő fiát és természetesen néhány rádióstúdiót is megnézett és úgy döntött, hogy a továbbiakban a neten keresztül, egy fizetős rádióműsor keretein belül hallgathatjuk őt és Voga Jánost.
A régi trió nem áll össze, azért mert duó lesz! Fél évig búcsúzkodtam mindenkitől a Bumerángban, 2 éve onnan mentem nyugdíjba. Bochkor Gábor viszont fiatal, élete csúcsán van, nem kell, hogy két ilyen Muppet Show-ba való öreg lekösse. Bocsi még meg sem született, amikor a Vogával mi már vidám fiúk voltunk.“- mesélte a rádiós. Míg a stúdióban tökéletesen kiegészítették egymást Bochkor Gáborral, a magánéletben sohasem voltak jó barátok.

slager56

Többször volt már úgy, hogy a Boros-Bochkor duó újrakezdi a rádiózást és sokszor kapott olyan híresztelés is szárnyra, hogy összevesztek. A Sláger rádió megszűnése után nem váltottak rögtön rádiót, ekkor is felmerült a pletyka, hogy nem együtt folytatják, azonban egy kis idő múlva a Neo FM-hez szerződtek. A műsor 2010-ben újra indult, de akkor már képtelen volt előző sikereit felmutatni. 2012-ben, a Neo FM megszűnésével a Bumeráng is végleg kivonult a rádiós piacról.

Hozzászólások