Így szeretik egymást a Kardashian lányok

Khloe és Kim megpecsételték szeretetüket

2014/05/16

A testvérpár egy igen neves tervező ékszerét választotta ahhoz, hogy kimutassák egymás iránt érzett szeretetüket. Az egyébként itthon is egyre népszerűbb, találóan Cuffs of love néven futó ékszer már meghódította a hollywoodi szíveket.

Cuffs-of-Love-Bracelet-purpleA legújabb karkötő trend az egyik legelismertebb ékszertervező, Igal Dahan műhelyéből származik. Kétféle formájú kapcsot lehet hozzá vásárolni, karika, illetve szív alakút, és négyféle méret közül válogathatunk. Van sima, vagy cirkónia kövekkel kirakott változat is, a kapcsokat egyébként fehérarannyal vonták be.

Számtalan típusú karpánt közül válogathatunk, színek és stílus tekintetében szinte nincs határ. Ez lehetővé teszi, hogy az éppen aktuális hangulatunkhoz illő terméket viseljünk. Úgy alakíthatjuk a saját karkötőnket, ahogy csak kedvünk tartja. A külföldi hírességeknek is igen hamar megtetszett az új generációs “barátság és szerelemkarkötő”.

Olyan sztárok hordják a csuklójukon, mint Matt Damon, Samuel L. Jackson,  Snoop Dog és Michael Bublé. Vagy a híres testvérpár, Khloe és Kim Kardashian.timthumb

Hozzászólások