Ki akarják dobni Éden Petit a hotelből

Hátba támadják, mert ő a ˝pók a pókhálóban˝

2015/05/12

Úgy néz ki, saját hatalmának és taktikázásának esik áldozatául Péter, az Éden Hotel egyik legerősebb játékosa. Eddigi szövetségese, Loki most új haverra talált, és Gyula segítségét kérte, hogy kiejtsék a fiút, aki a háttérből irányít mindent. A srác rábólintott, és ˝kezet fogott az ördöggel.˝ Új szövetség alakult a játék finisében.

Az Éden Hotelben eddig senki sem mert ujjat húzni Péterrel, aki Mariannával az egyik legerősebb és legstabilabb párt alkotja hosszú ideje. Most azonban fordulni látszik a kocka, mert eddigi legszorosabb szövetségese, Loki fordult ellene, és a háta mögött megkérte Gyulát, hogy segítsen neki kiejteni riválisát, akivel máshogy nem bírnak.

˝Ő a pók a pókhálóban˝ – mondott találó hasonlatot, amivel végül meggyőzte új társát, hogy álljon mellé a Péter ellen vívott háborúban. Gyula egy ideig gondolkodott az ajánlaton, de aztán belátta, hogy Peti tényleg a fejükre nőtt, túl erős lett a játékban, ezért elfogadta a felé nyújtott kezet. ˝Most szövetséget kötöttem az ördöggel˝ – mondta tömören.

Loki a játék hajrája felé amúgy is igyekszik magát megerősíteni, taktikai megbeszélést folytatott Barbarával is, akinek annyit mondott: “Ha Peti együtt van Mariannával, az nem király.” Majd elismerte: “Petivel a szövetségünk feloszlott. Ha ki tud ejteni, én gratulálni fogok neki, de van egy-két dolog a tarsolyomban, amiről nem tud.”


Forrás: TV2

Hozzászólások