Ki akarna ilyet tenni Bangó Margittal?

Van, aki a halálát kívánja

2015/08/29

Megdöbbentő családi titokra derült fény. Egyik lánya állítólag annyira nincs jóban Bangó Margittal, hogy alig várja, mikor hunyja le örökre a szemét. Borzasztó ezt hallani az ország egyik abszolút favoritjáról!

Azonban még szörnyűbb lehet megélni, hogy valamelyik gyermeke az ember halálát kívánja. Anya és lánya, Marika, immáron négy éve nem állnak szóba egymással. Az eset furcsasága nemcsak abban rejlik, hogy vajon a mindig mosolygós, jószívű Bangó Margit mivel érdemelte ki ezt a gyermeki hozzáállást, de egyik unokájának köszönhetően még több furcsaságot megtudhatunk a családi viszályról.

Az előzményekről

Az unoka a Facebookon reagált egy terjedelmes posztban az egyik hetilapban megjelent vádakra, amiben Marika teregeti ki a családi szennyest. A művésznő se akkor, se most nem hajlandó bármit is mondani, de Tina védelmébe vette szeretett nagymamáját. “Én minden nap megköszönöm a Jó Istennek, hogy ilyen nagymamát adott nekem amilyen Ő! Aki a családjának ,és a családjáért él mai napig! Aki Büszkeségét,és évtizedek óta tartó mérhetetlen nagy fájdalmát magában tartva törekedett a “családi” békénkre! Megbocsájtva lányának Bangó Marikának olyan dolgokat ,amit más ember nem hinném hogy valaha is megtudna bocsájtani,de ő megtette, mert benne igaz szeretet van! Egy életen át segítette az anyámékat és a többi unokáját is anyagilag, lelkileg,karrierügyileg ,és az élet minden területén!”

bangó margit
fotó: Facebook

Jellinek Tina, a Kossuth-díjas művésznő unokája kiállt a nyilvánosság elé és elmondta, mi húzódik meg a háttérben. “Amikor pár évvel ezelőtt váltam, szükségem lett volna anyámék segítségére, anyagilag és lelkileg egyaránt, de ők nem engedték meg, hogy az akkor hatéves gyermekemmel hozzájuk költözzek. Abba a nagy házba, amelyet szintén a nagymamámtól, Margittól kaptak. Nagymamám viszont tárt karokkal várt” – kezdi a történetet a Borsnak. “Évek óta a mama halálát várják, mert ő a házát még életében az anyám nevére íratta. Már most azt halljuk, azon tanakodnak, ha Margit mama meghal, akkor engem hogyan tesznek majd ki a két gyerekemmel az utcára. Én négy éve nem beszélek vele, a második unokáját még soha nem is látta, nem is érdeklődött iránta. Ez mindent elmond róla, és ami ettől is fontosabb, az Isten mindent lát!”

Bangó Margit nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben, az unoka és édesanyja viszont elmondták a véleményüket. Az aranytorkú énekesnő lánya csak annyit fűzött hozzá a történethez, hogy biztos benne, soha nem fog kibékülni se az anyjával, se a lányával. Az okokat nem firtatta, azt azonban elmondta, egyáltalán nem ácsingózik az örökségre, boldog házasságban él és mindene megvan.

Nincs az a negatívum, ami elronthatná kedvét, hiszen a rajongók azért jönnek el koncertjeire és fellépéseire, hogy örömet és boldogságot kapjanak. Bangó Margit egy percre sem áll le, még ha titokban betegséggel is néz szembe minden nap. Olvass tovább!

bangó margit

Hozzászólások