Ki is vagy valójában? – önismereti teszt

Próbáljátok ki ti is, hogy igaz-e rátok!

2016/08/05

Régebben tele voltak a női magazinok olyan tesztekkel, amik megmondták milyen vagy, mikor talál rád a szerelem, stb. A következő teszt is hasonló, de ez legalább érdekes. 

A most bemutatott teszt Pip Wilson, híres brit pszichológus találmánya. Eleinte csak gyermekekre volt igaz az eredmény, majd továbbfejlesztették a felnőttek személyiségéhez is. 

A teszt segít meghatározni az érzelmi állapotodat, és bizonyos mértékig a társadalmi helyzetedet is. Mi is megcsináltuk a tesztet és alaposan meglepődtünk! Próbáljátok ki ti is!

A képen minden egyes embernek más a kedve és különféle helyzetekben vannak. Először válaszd ki azt, aki hozzád hasonlít a legjobban, majd azt, amelyikre hasonlítani szeretnél. 

Az eredmények:

Ha az 1-est, a 3-ast, a 6-ost, vagy a 7-est választottad, akkor te egy határozott ember vagy, nem félsz az akadályoktól és a nehézségektől.

Ha úgy érzed, hogy a 2-es, a 11-es, 12-es, 18-as, vagy a 19-es emberre hasonlítasz, akkor kedves ember vagy, aki a barátainak él, és ők bármikor számíthatnak rád. 

Ha a választásod a 4-es számra esett, igazán kitartó ember vagy.

Az 5-ös szám azt jelenti, hogy gyakran fáradt vagy, gyenge és kevés életenergiával rendelkezel.

Ha a 9-es számot választottad, te egy nagyon pozitív ember vagy.

Ha a kiválasztott számod a 13, vagy a 21, az azt jelenti, hogy gyakran vagy ideges és hajlamos vagy kerülni a többi embert.

Ha a 8-as ábrát választottad, nem ebben a világban élsz. Igazi álmodozó vagy és a saját elképzelt világodban tökéletesen elvagy.

Ha a 10-es, vagy a 15-ös számra esett a választásod, akkor jól alkalmazkodó személy vagy, aki elégedett az életével. 

A 14-es szám nem jelent túl jót. Ha ezt választottad valószínűleg érzelmileg kimerült vagy. Jobb ha elgondolkozol magadban, hogy milyen belső válságokon mentél keresztül az elmúlt időben.

Ha a 20-ast választottad született vezető vagy. Imádod irányítani az embereket, és elvárod, hogy te legyél az egyetlen, akire mindenki hallgat.

Ha a 16-os a te számod, mindig támogatsz mindenkit. 

Ha úgy gondolod, hogy a 17-es a te embered, az az érzésed, hogy mindenki érted rajong. 

Forrás: www.brightside.me

 

Hozzászólások