Ki a kedvenc nem szuperhős szuperhősöd?

Lucius Fox vagy Lois Lane menti meg a világot?

2014/06/03

Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, Amy Adams tudod mi bennük a közös? Olyan filmben játszanak, ahol szuperhősök mentik meg a világot, ők mégis pont olyan nagy jelentőséggel bírnak, mint a főszereplő Batman, Pókember vagy Superman.

Batman, Pókember, Superman vagy Vasember. Csak néhány azok közöl a szuperhős filmek közül, amik manapság a legnagyobb népszerűségnek örvendenek.

Ennél persze sokkal több van, de ami fontosabb, hogy mindegyik szuperhősös filmben vagy olyan hős, aki nem szuperhős. Ennek ellenére aként viselkednek és a szerepük is elég nagy ahhoz, hogy szupererő nélkül is szuperhősök legyenek.

Bonyolult? Pedig nem az. Minden szuperhős mellé kell egy egyszerű ember, akivel azok is tudnak azonosulni, akik nem szeretnének szuperek lenni.

Szerinted ki a legjobb nem szuperhős karakter a szuperhősös filmekben?

Lois Lane (Superman) a legutóbbi feldolgozásban Amy Adams, aki a minden lében kanál újságíró szerepében látszatra csak idegesíti Clark Kent-et vagyis Supermant, de valójában mindenben támogatja és kitart a főhős mellett.

lois_lane_amy_adams

Lucius Fox (Batman) alias Morgan Freeman, aki Bruce Wayne vállalatának azon részlegét felügyeli, ahol Batman felszereléseit feltalálták.

lucius_fox_morgan_freeman

Pepper Potts (Vasember) vagyis Gwyneth Paltrow, aki a főszereplő Tony Stark vagyis a Vasember jobbkeze, vállalatának igazgatója nem mellesleg a főhős barátnője.

pepper_pots_gwyneth_paltrow

 

Hozzászólások