Ki lehet Harangozó Teri titkos szeretője?

Szerelmi háromszög a színfalak mögött

2015/09/27

Harangozó Teri augusztus óta betegeskedett, de sokáig senki sem tudta, milyen betegség állhat a kórházi kezelés mögött. Halálának tragikus híre megrázta az országot. Most egy meglepő titokra derült fény.

Szombaton helyezték végső nyugalomra Harangozó Terit, aki szeptember 8-án hunyt el a kórházban. A Szent István Bazilikában rengetegen gyűltek össze, hogy búcsút vegyenek az énekesnőtől. Ahogyan azt szerette volna, kedvenc fotója volt látható az urnája mellett, az érkezőktől pedig mindössze annyit kértek a szervezők, hogy egy-egy szál fehér rózsát hozzanak magukkal. Meghittség és szeretet hatotta át a templomot, hiszen számos rajongója, barátja és családja vett részt a búcsúzáson, csak olyanok, akik imádták őt. Még az égiek siratták az énekesnőt, hiszen a borongós idő úgy vetett fátylat minden esőcseppel az épület köré, mintha csak könnyeket hullatna a szomorú napon.

Harangozó Teri - fotó Kiskegyed

Az eseményen részt vett Harangozó Teri bizalmasa és jó barátja, Terry Black is. “Terike, hála az égnek, nem volt magányos” – mondta szűkszavúan a Blikknek arra utalva, hogy jó ideje szerelemben élt az énekesnő, a férfi kilétéről azonban csak nagyon kevesen tudtak. Néhány közeli barát és egy szűk kör. A művésznő mélyen vallásos volt, apácák nevelték fel, arra sem volt hajlandó, hogy egyedüli szülőként neveljen fel egy gyermeket, puritán kapcsolatban. Megadatott ugyan neki a szerelem, az utolsó húsz évében boldog volt egy nála jóval fiatalabb férfi oldalán, de nyilvánosan sohasem vállalhatták egymást.

A férfiről mindössze annyit lehet tudni, hogy ő is zenészként dolgozik, ugyanabban a körben mozogtak, ráadásul az úr megismerkedésük kezdetén még nős volt, családja mellett kezdett titkos viszonyba az énekesnővel. Úgy látták jónak, ha csak kevesen tudnak a közöttük dúló érzelmekről. A férfi állítólag a szertartáson sem vett részt, valószínűleg majd titokban, magányosan látogat el Harangozó Teri sírjához, hogy méltó búcsút vegyen örök szerelmétől.

Halála előtt sokszor azon sakkozott, melyik számlát fizesse be, pedig fiatalon fényűző életet élt Las Vegasban Harangozó Teri. Mégis nyomorgott utolsó éveiben. Olvass tovább!

Harangozó Teri

Hozzászólások