Ki lesz az év sportolója?

Gálaest keretein belül díjazzák a magyar sportolókat

2014/12/17

Néhány nappal ezelőtt a Magyar Sportújságírók Szövetsége már díjat adott át a legnépszerűbb hazai sportolónak. Ezt a közönségdíjat Michelisz Norbert autóversenyző kapta, ő nyerte el idén, és immáron negyedszer az emberek szeretetét, maga mögé utasítva ezzel az Iron ladyt, Hosszú Katinkát is.

14324_10152698166167039_120742445976765504_n

Csütörtökön pedig kiderül, kik az idei év legjobb sportolói. Ezen díjakat már a szakma fogja odaítélni a legjobbaknak. A Magyar Sportújságírók Szövetsége által 57. alkalommal megszervezett szavazás eredményhirdetésére hagyományosan a Sportcsillagok Gálaestje keretében kerül sor.

A Deák téri Akvárium Klubban 18.30 órakor kezdődő eseményen – amelyet a Duna élőben közvetít – fellép többek között Cserpes Laura, Tóth Vera, Kállay-Saunders András, Pál Dénes és a világbajnok akrobatikus rock and roll csapat.
Az öt kategória – férfi, női, csapat, edző, szövetségi kapitány – dobogósainak sorrendjére csak a színpadon derül fény. Tavaly Gyurta Dániel és Hosszú Katinka úszó, a férfi vízilabda-válogatott, valamint Shane Tusup úszóedző és Benedek Tibor, a pólósok szövetségi kapitánya győzött, kíváncsian várjuk, idén vajon kik bizonyulnak a legjobbnak. Vajon Hosszú Katinka őrületes sikerhulláma idén is díjat fog eredményezni?

dszzs20141211102-resize-jpg.exact729x486

Az MSÚSZ ismét díjazza a legjobb fogyatékos sportolókat, s újdonság, hogy a gálaest keretében a nem olimpiai sportágak képviselőinek legjobbjai is elismerést vehetnek át.

A Sportcsillagok Gálaestjének díszvendégei között lesz Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, illetve Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára.

MTI

 

Hozzászólások