Ki mondta, hogy szülőnek lenni nem szórakoztató?

Arcpirító gyermek beszólások

2017/07/28

Szülőnek lenni nem egyszerű feladat, ám a sok nehézség mellett megannyi vicces, cuki pillanatot is tartogat az anyukák és apukák számára.

6 ember vallott arról, hogy hogyan hozta csemetéje egyszerre vicces, de arcpirító helyzetbe is. Nagyon cukik!

apasag

1. A buszon ültem, amikor láttam egy anyukát, a kb. 3 éves gyermekével. Egy idős hölgy ült vele szembe a buszon, és átnyújtott egy almát a kislánynak. Az anyuka azt mondta a gyereknek: mit szokás erre mondani? Mire a kislány: “MEG VAN MOSVA?”

2. A Mekiben voltunk a kisfiammal, mikor megkérdezte, hogy mi az a játék, amit a Happy Mealhez adtak. Azt válaszoltam, hogy nem tudom, majd csöndben megjegyeztem, hogy valami újabb baromság. Erre a kisfiam elkezdett kiabálni, hogy “köszi apa, hogy vettél nekem egy újabb baromságot.”

3. Négy éves lehettem, mikor édesanyámmal utaztam a buszon, tömeg volt és rám szólt, hogy kapaszkodjak. Megfogtam valamit, ami látszólag egy fogantyú volt. Pár percen belül kiderült, hogy egy ember orrába kapaszkodok. A férfi nem szólt semmit, csak jót mosolygott ő is, meg anyukám is. 

4. Az egyik munkatársam behozta a 6 éves fiát a céghez. A kissrác odajött hozzám, köszöntem neki. Alaposan végigmért, majd megszólalt: “Szia. Jól nézel ki. Leszel a nőm?” Kicsit kínos volt. 

5. Buszon ültem és hatalmasat fékezett. Egy nő öléből kirepült egy baba és szerencsére egy férfi ölében landolt. A kicsi nem sírt, csupán ennyit mondott: “Szia apa!” A férfi nem volt szívbajos, válaszolt neki: “Helló, fiam!”

6. A buszvezető egy nagydarab, fehér szakállas férfi volt. Egy anyuka és a fia felszálltak, majd a gyerek megszólal: “anya tényleg ilyen rossz a gazdasági helyzet, hogy a Mikulásnak plusz munkát kell vállalnia?” 

(photo: theloop.ca, istock.com)

Hozzászólások