Ki számodra az ideális partner?

Hallgass a sors számodra és megmondja, ki az

2014/11/06

Mindenki az “Igazit” keresi, de senki sem tudja, hogy a kiszemelt jelölt vagy az éppen mellette levő partnere az ideális-e vajon? A számmisztika segít ebben – születési dátumból megállapítható, hogy milyen típus vagy és milyen partner illik hozzád.

A sors szám kiszámítása a következőképpen működik: a születési dátum legyen 1985.01.01. Az ehhez tartozó sors szám úgy alakul, hogy: 01+01+1+9+8+5=25, 2+5=7. Tehát a sors szám 7.

166637379

1-es típus: Igazán romantikus és elégé nyitott gondolkodású vagy. Nem szereted az embereket, akik nem tudják mit akarnak, és nem tudják, hogyan kell bánni veled. Az ideális partner számodra egy ugyanolyan gondolkodásmódú személy, mint te.Ha olyan partnered van, akivel nem egyezik a látásmódotok, akkor annak a kapcsolatnak nincs hosszú jövője.

2-es típus: Szereted az olyan embereket, akik számára az élet szórakozás. Nem tudod elképzelni magad egy olyan ember mellett, aki korlátokat szab számodra. Az ideális partnered az, aki felkelti az érdeklődésedet, aki mellett nem monoton a hétköznap és ugyanolyan szárnyakat ereszthetsz mint szingliként.

3-as típus: A külső sokat számít, de a te számodra fontosabb a belső. Elvárod, hogy partnered teljes legyen melletted és ugyanazok legyenek a céljaitok. Az ideális partnered az, aki nem csak a szeretőd, hanem barátod lelki társad minden pillanatban.

4-es típus: Van egy szabványos kép, ami egyfajta előírás számodra a partneredről. Aki ebbe nem fér bele az szóba sem jöhet. Ez a hozzáállás rossz!  Az ideális partnered az, aki más világban él mint te de képes a te világodban is otthonosan mozogni. Ne húzz határt hanem haladj a csillagos út felé.

5-ös típus: Mindig rossz parton kötöttél ki a hajódal. E miatt félsz a szenvedéstől, és óvatosabban közeledsz mások felé. Az ideális partnered egy olyan ember, aki megért, türelmes veled, és képes inkább hozzád igazodni.

179024988

6-os típus: Sokat jelent számodra a külső és az, hogy mennyire társasági életet elő emberről van szó. Az ideális partner számodra egy olyan valaki, aki képes minden nap felkelteni az érdeklődésedet, és aki mellett minden napot boldogan élsz meg.

7-es típus: Tudod mit akarsz élettől, konkrét terveid vannak a családdal és jövővel kapcsolatban. Az ideális partnered olyan személy kell hogy legyen, aki mellett nyugalmat biztonságot és stabilitást érzel.

8-as típus: Soha nem tudod kit válassz, mert senki sem elég jó neked. Válogatós vagy, ami azt jelenti, hogy nagy elvárásokkal rendelkezel. Az ideális partner akkor lép majd az életedbe, ha megtanulsz kompromisszumot kötni és tágabbra engeded a mércét.

9-es típus: A szerelem mondhatjuk másodlagos számodra. Az ideális partnered egyben barát, társ, és támaszték, ami ha nincs meg nem a megfelelő emberrel vagy.(forrás: mindenegybenblog.hu)

Hozzászólások